Сурово пресудио љубавници

Милош Јовановић (49), родом из Зворника, једним хицем из пиштоља усмртио је љубавницу Мирославу Стојаковић (44).

Србија 04.12.2017 | 07:55
Сурово пресудио љубавници
Насред улице сурово пресудио љубавници! После злочина је побегао и театрално пуцао себи у срце испред познате фирме у Земун пољу! Мирослава Стојаковић (46) из Земун поља, жртва бруталног убиства, које се догодило насред улице усред бела дана, недавно се жалила комшиници на свог љубавника, саобраћајног полицајца Милоша Јовановића (49) из Старе Пазове, говорећи: „Убиће ме једног дана!” што се јуче, нажалост, обистинило.

Крвава драма се одиграла јуче око 12.30 у улици Елија Финција испред броја 1а у Земун пољу. Саобраћајни полицајац Милош Јовановиц, родом из Зворника, после краће свађе потегао је пиштољ и убио љубавницу Мирославу Стојаковиц једним метком у главу. После тога је крвавих руку сео у свој сиви „голф ” и одвезао се до познате фирме, испред које је театрално пуцао себи у срце. Како незванично сазнајемо, обоје су се разводили и дуго су били у емотивној вези, али су раскидали због честих свађа.

- Жена је погођена у главу и преминула је на лицу места. Петнаестак минута касније, мушкарац је пресудио себи хицем у срце. Хитна помоћ је могла само да констатује смрт - рекли су нам очевици.

Комшије су нам потврдиле да је несрећна жена живела сама у Земун пољу и да се са љубавником чак и судила због претњи смрћу.

- Ћерка јој је завршила права и живи у Лондону. Мирослава нигде није радила. Била је болешљива и издржавале су је мајка и ћерка. Мајка јој је из Хрватске и недавно је била код ње у гостима. Разводила се од мужа, који живи у Батјаници. Са Милошем је дуго била у вези. Жалила се да јој прети и да је злоставља. Чак су се и судили, али не знам да ли га је пријавила за насиље или је реч о нечем другом - каже комшиница Мирославе Стојаковић.

Према рецима мештана, Стојаковић је био незгодне нарави и многима се замерио због тога.

- Звали смо га Свињски! Био је заје*ан полицајац и свима је претио. Знам га игром случаја службено и чуо сам да је чак био и суспендован јер је био проблематичан. Имао је жену и три ћерке и наводно се разводио. Са Мирославом је био у вези, али су раскинули после неког сукоба. Чули смо да се иживљавао над њом. Хтела је да га остави, после чега јој није дао мира. Био је бахат. Возио је мотоцикл и са свима је долазио у сукоб јер је имао кратак фитиљ! Много се осилио, вероватно због тога што је радио у полицији - каже познаник убице који је инсистирао на анонимности.

Полиција је јуче обавила увиђај на месту злочина у Земун пољу и саслушала очевице злочина. Форензичке екипе су око 14 сати однеле тела на обдукцију ради утврђивања повреда и тачног узрока смрти.

Пила кафу пре смрти

Комшиница Дубравка је последња видела Мирославу живу, али јуче није желела да прича о томе.

- Мирослава је непосредно уочи убиства попила кафу са Дубравком! Милош се одједном створио на улици, баш када се несрећна жена враћала од комшинице. Питање је да ли су се њих двоје пре тога чули и да ли су хтели да изгладе неспоразум или су се случајно срели. Могуће је чак да је он планирао да је убије и да је дошао у Земун поље ради тога! - тврди комшиница коју смо јуче видели у улици у којој је живела Мирослава Стојаковић.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Зворницанин

04.12.2017 10:31

Милос коцкар познати.Био бахат катастрофа.Брат му се убио због њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

04.12.2017 15:51

Засто идиот није убио само себе?

Name

јоја

05.12.2017 16:38

Превише полицајаца убија бивше жене и љубавнице што значи превише насилника у полицији.

Name

Ре јоја

05.12.2017 21:08

Доказано у деведесетим!

Name

јадница

05.12.2017 19:19

Нека постена зена .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

06.12.2017 13:19

"Болесљива, незапослена..."и имала љубавника. Цоол.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста

06.12.2017 15:08

Јел само запослени смију водити љубав. Срам те било за коментар