Surovo presudio ljubavnici

Miloš Jovanović (49), rodom iz Zvornika, jednim hicem iz pištolja usmrtio je ljubavnicu Miroslavu Stojaković (44).

Srbija 04.12.2017 | 07:55
Surovo presudio ljubavnici
Nasred ulice surovo presudio ljubavnici! Posle zločina je pobegao i teatralno pucao sebi u srce ispred poznate firme u Zemun polju! Miroslava Stojaković (46) iz Zemun polja, žrtva brutalnog ubistva, koje se dogodilo nasred ulice usred bela dana, nedavno se žalila komšinici na svog ljubavnika, saobraćajnog policajca Miloša Jovanovića (49) iz Stare Pazove, govoreći: „Ubiće me jednog dana!” što se juče, nažalost, obistinilo.

Krvava drama se odigrala juče oko 12.30 u ulici Elija Fincija ispred broja 1a u Zemun polju. Saobraćajni policajac Miloš Jovanovic, rodom iz Zvornika, posle kraće svađe potegao je pištolj i ubio ljubavnicu Miroslavu Stojakovic jednim metkom u glavu. Posle toga je krvavih ruku seo u svoj sivi „golf ” i odvezao se do poznate firme, ispred koje je teatralno pucao sebi u srce. Kako nezvanično saznajemo, oboje su se razvodili i dugo su bili u emotivnoj vezi, ali su raskidali zbog čestih svađa.

- Žena je pogođena u glavu i preminula je na licu mesta. Petnaestak minuta kasnije, muškarac je presudio sebi hicem u srce. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt - rekli su nam očevici.

Komšije su nam potvrdile da je nesrećna žena živela sama u Zemun polju i da se sa ljubavnikom čak i sudila zbog pretnji smrću.

- Ćerka joj je završila prava i živi u Londonu. Miroslava nigde nije radila. Bila je bolešljiva i izdržavale su je majka i ćerka. Majka joj je iz Hrvatske i nedavno je bila kod nje u gostima. Razvodila se od muža, koji živi u Batjanici. Sa Milošem je dugo bila u vezi. Žalila se da joj preti i da je zlostavlja. Čak su se i sudili, ali ne znam da li ga je prijavila za nasilje ili je reč o nečem drugom - kaže komšinica Miroslave Stojaković.

Prema recima meštana, Stojaković je bio nezgodne naravi i mnogima se zamerio zbog toga.

- Zvali smo ga Svinjski! Bio je zaje*an policajac i svima je pretio. Znam ga igrom slučaja službeno i čuo sam da je čak bio i suspendovan jer je bio problematičan. Imao je ženu i tri ćerke i navodno se razvodio. Sa Miroslavom je bio u vezi, ali su raskinuli posle nekog sukoba. Čuli smo da se iživljavao nad njom. Htela je da ga ostavi, posle čega joj nije dao mira. Bio je bahat. Vozio je motocikl i sa svima je dolazio u sukob jer je imao kratak fitilj! Mnogo se osilio, verovatno zbog toga što je radio u policiji - kaže poznanik ubice koji je insistirao na anonimnosti.

Policija je juče obavila uviđaj na mestu zločina u Zemun polju i saslušala očevice zločina. Forenzičke ekipe su oko 14 sati odnele tela na obdukciju radi utvrđivanja povreda i tačnog uzroka smrti.

Pila kafu pre smrti

Komšinica Dubravka je poslednja videla Miroslavu živu, ali juče nije želela da priča o tome.

- Miroslava je neposredno uoči ubistva popila kafu sa Dubravkom! Miloš se odjednom stvorio na ulici, baš kada se nesrećna žena vraćala od komšinice. Pitanje je da li su se njih dvoje pre toga čuli i da li su hteli da izglade nesporazum ili su se slučajno sreli. Moguće je čak da je on planirao da je ubije i da je došao u Zemun polje radi toga! - tvrdi komšinica koju smo juče videli u ulici u kojoj je živela Miroslava Stojaković.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Zvornicanin

04.12.2017 10:31

Milos kockar poznati.Bio bahat katastrofa.Brat mu se ubio zbog njega.

ODGOVORITE
Name

MD

04.12.2017 15:51

Zasto idiot nije ubio samo sebe?

Name

joja

05.12.2017 16:38

Previše policajaca ubija bivše žene i ljubavnice što znači previše nasilnika u policiji.

Name

Re joja

05.12.2017 21:08

Dokazano u devedesetim!

Name

jadnica

05.12.2017 19:19

Neka postena zena .

ODGOVORITE
Name

D.

06.12.2017 13:19

"Bolesljiva, nezaposlena..."i imala ljubavnika. Cool.

ODGOVORITE
Name

A sta

06.12.2017 15:08

Jel samo zaposleni smiju voditi ljubav. Sram te bilo za komentar