Бразилци љути на Барселону: "Поново раде исто"!

Овог пута у питању су Гремио и перспективни везиста Артур.

Фудбал 03.12.2017 | 16:00
Бразилци љути на Барселону: "Поново раде исто"!
Гремио је освојио Копа Либертадорес, а Барселона је "бацила око" на младог везисту бразилског клуба, Артура (1996. годиште). И урадила нешто више од ога.

Барса је већ ступила у контакт са момком кога је Сколари увео у први тим и одржала прву рунду преговора да би га довела на Ноу Камп. Артур и његови сарадници то нису крили и тако су можда несвјесно увели Барсу и у проблем.

У петак се у медијима појавила Артурова фотографија, на којој је тражени фудбал обукао дрес Барселоне и стао уз Андреа Курија, скаута Барсе за Јужну Америку.

Гремио се брзо огласио.

"Његов агент рекао нам је да су представници Барселоне тражили да се сретну са Артуровом породицом. Немамо проблем с тим, али та фотографија на којој носи дрес Барсе била је потпуно непотребна. А, Барселона ради то често у преговорима, тако да ћемо отићи у ФИФА и директно ћемо их оптужити, а момак ће остати у Гремију. Урадићемо све што можемо да га не 'потпишу'", рекао је адвокат Гремија.

"Не желимо да преговарамо са Барселоном. Заузети смо прославом освајања Либертадореса, тако да не преговарамо ни са ким. Ако се појави неки други клуб и плати клаузулу из уговора, онда у реду, али то се не догађа. Андре Кури мора да зна како се ради посао", додао је он.

Барселона је већ имала дуг и мучан правни процес у ФИФА, када је одвела Нејмара у Сантос, у трансферу за који су везивани различити скандали.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар