Brazilci ljuti na Barselonu: "Ponovo rade isto"!

Ovog puta u pitanju su Gremio i perspektivni vezista Artur.

Fudbal 03.12.2017 | 16:00
Brazilci ljuti na Barselonu: "Ponovo rade isto"!
Gremio je osvojio Kopa Libertadores, a Barselona je "bacila oko" na mladog vezistu brazilskog kluba, Artura (1996. godište). I uradila nešto više od oga.

Barsa je već stupila u kontakt sa momkom koga je Skolari uveo u prvi tim i održala prvu rundu pregovora da bi ga dovela na Nou Kamp. Artur i njegovi saradnici to nisu krili i tako su možda nesvjesno uveli Barsu i u problem.

U petak se u medijima pojavila Arturova fotografija, na kojoj je traženi fudbal obukao dres Barselone i stao uz Andrea Kurija, skauta Barse za Južnu Ameriku.

Gremio se brzo oglasio.

"Njegov agent rekao nam je da su predstavnici Barselone tražili da se sretnu sa Arturovom porodicom. Nemamo problem s tim, ali ta fotografija na kojoj nosi dres Barse bila je potpuno nepotrebna. A, Barselona radi to često u pregovorima, tako da ćemo otići u FIFA i direktno ćemo ih optužiti, a momak će ostati u Gremiju. Uradićemo sve što možemo da ga ne 'potpišu'", rekao je advokat Gremija.

"Ne želimo da pregovaramo sa Barselonom. Zauzeti smo proslavom osvajanja Libertadoresa, tako da ne pregovaramo ni sa kim. Ako se pojavi neki drugi klub i plati klauzulu iz ugovora, onda u redu, ali to se ne događa. Andre Kuri mora da zna kako se radi posao", dodao je on.

Barselona je već imala dug i mučan pravni proces u FIFA, kada je odvela Nejmara u Santos, u transferu za koji su vezivani različiti skandali.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar