Дебитант из Мркоњића: Поред Саше је све лакше!

Мислили смо да ће бити много горе, кад оно. . . ! "Јако је тешко да се све уклопи у два, три дана. Али, уз селекторово искуство, играчко и селекторско, верујем да су играчи све то присвојили јако брзо", слаже утиске млади играча Билбаа. . .

Кошарка 25.11.2017 | 12:15
Дебитант из Мркоњића: Поред Саше је све лакше!
Ако је Иван Паунић оставио најбољи утисак међу повратницима у национални тим, а Марко Симоновић и Мирослав Радуљица међу староседеоцима, онда је Дејан Тодоровић обележио групу дебитаната на старту квалификација за Светски куп у Кини. 

Млади кошаркаш Билбаоа одрадио је велики део посла током првог дела утакмице, када је Србија направила серију којом је сломила Аустрију, а и у наставку утакмице утицао је да својом енергијом и жељом погура тим до победе. Иако је, како сам каже, било мало треме

"Првих неколико минута било је мало треме. Тешко ми је било да се привикнем и на атмосферу и да играм у Пиониру. Касније је све ишло много лакше. Оно што је најважније, што је селектор и нагласио - победили смо. Било је јако важно за нас да победимо, сада лакше можемо да се окренемо ка утакмици с Грузијом", истиче Дејан Тодоровић.

Питали смо Дејана да нам открије како је тим реаговао на прву утакмицу, победу и цео амбијент у дворани Александар Николић?

"Јако је тешко да се све уклопи у два, три дана. Али, уз селекторово искуство, играчко и селекторско, верујем да су играчи све то присвојили јако брзо. Ми смо сви очекивали да ће то доста лошије да изгледа, али било је добро. Претежно одбрамбено, онда смо искреирали и напад, што нам је пошло за руком".

Поред себе је имао искусније кајле, играче који су се трудили да своје знање пренесу на млађе...

"Ја сам и раније имао ту прилику да играм поред старијих, великих играча. Мало је било необично зато што смо се први пут окупили, али види се да су све то велики играчи. Може се много од њих научити. Могу нам доста помоћи и морамо то да искористимо".

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар