Стојке најавио одлазак: Дао сам колико сам могао!

"Можда је дошао тренутак да се растајемо", казао је голман Владимир Стојковић након Партизановог пласмана у нокаут фазу Лиге Европе.

Фудбал 24.11.2017 | 09:45
Стојке најавио одлазак: Дао сам колико сам могао!
Партизан је изборио пласман у нокаут фазу Лиге Европе, али питање је да ли ће у елиминационим утакмицама овог такмичења међу стативама црно-белих стајати Владимир Стојковић.

Репрезентативни голман се овог лета вратио у Партизан, али је већ након шест месеци боравка у црно-белом најавио да је растанак могућ, и то већ на зиму...

Стојковић је фантастично бранио за Партизан у Суперлиги, а нарочито у Лиги Европе.

Његове одбране су посебно биле важне против Видеотона у Београду (0:0), на крилима којих је Партизан славио у гостима и обезбедио пласман у Лигу Европе, као и у првом сусрету против Јанг Бојса у Швајцарској (1:1) када је у више ситуација фантастично интервенисао.

"Можда је дошао тренутак и да се растајемо", казао је Владимир Стојковић новинарима и додао: "Помогао сам колико сам помогао, а можемо очекивати свашта на зиму. Мислим да сам дао колико сам могао и можда се опет једног дана вратим у Партизан".

34-годишњи голман је био одличан и на овом мечу без обзира на примљен гол (2:1).

"Бодове које смо скупљали у Албанији и Швајцарској нису били узалуд, знао сам ово из искуства. Битно је не губити утакмице у оваквом систему такмичења, истина, изгубили смо само једну и то случајно... И њу вероватно не бисмо изгубили да је био пун стадион или упола као данас. Завршило се како смо завршило, ту смо где заслужујемо и сви смо подједнако заслужни", констатовао је Стојковић.

Он се присетио и 2005. године када је са Црвеном звездом био надомак пласмана у нокаут фазу тадашњег Купа УЕФА, али је Кевин Гамеро дубоко у надокнади времена поравнао резултат и Стразбур је отишао даље.

"Имао сам против Стразбура 2:2 са 2:1, тај гол у последњој секунди... Вратило се сад, хвала Богу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар