Stojke najavio odlazak: Dao sam koliko sam mogao!

"Možda je došao trenutak da se rastajemo", kazao je golman Vladimir Stojković nakon Partizanovog plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

Fudbal 24.11.2017 | 09:45
Stojke najavio odlazak: Dao sam koliko sam mogao!
Partizan je izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, ali pitanje je da li će u eliminacionim utakmicama ovog takmičenja među stativama crno-belih stajati Vladimir Stojković.

Reprezentativni golman se ovog leta vratio u Partizan, ali je već nakon šest meseci boravka u crno-belom najavio da je rastanak moguć, i to već na zimu...

Stojković je fantastično branio za Partizan u Superligi, a naročito u Ligi Evrope.

Njegove odbrane su posebno bile važne protiv Videotona u Beogradu (0:0), na krilima kojih je Partizan slavio u gostima i obezbedio plasman u Ligu Evrope, kao i u prvom susretu protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj (1:1) kada je u više situacija fantastično intervenisao.

"Možda je došao trenutak i da se rastajemo", kazao je Vladimir Stojković novinarima i dodao: "Pomogao sam koliko sam pomogao, a možemo očekivati svašta na zimu. Mislim da sam dao koliko sam mogao i možda se opet jednog dana vratim u Partizan".

34-godišnji golman je bio odličan i na ovom meču bez obzira na primljen gol (2:1).

"Bodove koje smo skupljali u Albaniji i Švajcarskoj nisu bili uzalud, znao sam ovo iz iskustva. Bitno je ne gubiti utakmice u ovakvom sistemu takmičenja, istina, izgubili smo samo jednu i to slučajno... I nju verovatno ne bismo izgubili da je bio pun stadion ili upola kao danas. Završilo se kako smo završilo, tu smo gde zaslužujemo i svi smo podjednako zaslužni", konstatovao je Stojković.

On se prisetio i 2005. godine kada je sa Crvenom zvezdom bio nadomak plasmana u nokaut fazu tadašnjeg Kupa UEFA, ali je Kevin Gamero duboko u nadoknadi vremena poravnao rezultat i Strazbur je otišao dalje.

"Imao sam protiv Strazbura 2:2 sa 2:1, taj gol u poslednjoj sekundi... Vratilo se sad, hvala Bogu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar