Завршни Мастерс: Сок послије преокрета поразио Чилића!

Џек Сок победио је Марина Чилића после преокрета у три сета на Завршном Мастерсу у Лондону и задржао шансе за пласман у полуфинале – 5:7, 6:2, 7:6(4).  Преокрет! Американац још у игри, а Чилић. . .  Џек Сок остварио је први тријумф на завршном мастерсу, иако је Хрват водио у сетовима.

Тенис 14.11.2017 | 19:00
Завршни Мастерс: Сок послије преокрета поразио Чилића!
Американац, девети тенисер света, победио је за два и по часа игре, четири пута је одузео сервис Хрвату, петом играчу планете, који је направио три брејка.

Чилић је у тај-брејку трећег сета водио са 4:2, али је Сок успео да преокрене и оствари прву победу у групи "Борис Бекер", наневши ривалу други пораз.

У другом мечу у истој групи од 21 час играју Швајцарац Роџер Федерер и Александер Зверев из Немачке.

Велики обрт на завршном мастерсу и резултат којем се нису многи надали.

Хрватски тенисер Марин Чилић (пети носилац) водио је у дуелу против Американца Џека Сока (осми носилац) и пришао на сет до тријумфа, али се освајач Париза није предао.

Недавни ривал Филипа Крајиновића изгубио је први, па освојио други и трећи сет и тријумфално почео другу рунду у Групи "Борис Бекер". Тако је, након меча од два и по сата, сачувао шансе да на престижном турниру дочека и нокаут фазу.

ЧИЛИЋ - СОК 1:2 (7:5, 2:6, 6:7)

Американац је успехом изједначио свој скор на 1-1, после пораза у дуелу са Роџером Федерером у првом колу. Овим тријумфом Сок је и заказао потенцијално веома важан меч за четвртак у 21 час, када ће играти против Александра Зверева.

Швајцарац (1-0) и Немац (1-0) састаће се касније у уторак (21 час), док ће Чилић полако почети да размишља и о путу у Монте Карло, где живи.

Завршни Мастерс – група 'Борис Бекер':

Џек Сок – Марин Чилић 5:7, 6:2, 7:6(4)

21.00 Роџер Федерер – Александер Зверев

Табела:
1. Федерер 1-0 2:0 1
2. Зверев 1-0 2:1 1
3. Сок 1-1 2:3 1
4. Чилић 0-2 2:4 0

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар