Теодосић ускоро на терену?

Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Милош Теодосић полако се опоравља од повреде стопала и радује што је већ кренуо са тренинзима са лоптом.

Кошарка 14.11.2017 | 09:30
Теодосић ускоро на терену?
Теодосић се повредио у утакмици са Финикс Сансима, а пошто је процес опоравка веома сложен још се не зна када би српски играч могао да се врати на терен.

Бивши играч московског ЦСКА повредио је кост која спаја пету и прсте, што зна да буде веома незгодна ствар.

Прогнозе су биле да ће се Теодосић вратити у јануару, међутим пошто је већ кренуо са тренинзима Милош би могао на терен и нешто раније, односно у скоријем временском периоду. 

Пред меч Клиперса и Тандера, плејмејкер се загревао са лоптом, радио је разне "дрилове" и за сада све иде у добром смеру.

Теодосић је одиграо само две утакмице у најјачој лиги на свету на којима је за 16 минута просечно бележио 5,5 поена и четири асистенције.

Клиперсима се повредио и Патрик Беверли и тренутно се муче без правог организатора игре. Екипа Дока Риверса има пет узастопних пораза у НБА и после доброг старта ушли су у проблеме.

Нема сумње да је Тео потребан Лос Анђелесу, пре свега због протока лопте, који је веома слаб када Остин Риверс и Лу Вилијамс играју на плеју, пошто су они примарно бекови и играчи који више гледају ка кошу, него ка слободном човеку.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар