Teodosić uskoro na terenu?

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić polako se oporavlja od povrede stopala i raduje što je već krenuo sa treninzima sa loptom.

Košarka 14.11.2017 | 09:30
Teodosić uskoro na terenu?
Teodosić se povredio u utakmici sa Finiks Sansima, a pošto je proces oporavka veoma složen još se ne zna kada bi srpski igrač mogao da se vrati na teren.

Bivši igrač moskovskog CSKA povredio je kost koja spaja petu i prste, što zna da bude veoma nezgodna stvar.

Prognoze su bile da će se Teodosić vratiti u januaru, međutim pošto je već krenuo sa treninzima Miloš bi mogao na teren i nešto ranije, odnosno u skorijem vremenskom periodu. 

Pred meč Klipersa i Tandera, plejmejker se zagrevao sa loptom, radio je razne "drilove" i za sada sve ide u dobrom smeru.

Teodosić je odigrao samo dve utakmice u najjačoj ligi na svetu na kojima je za 16 minuta prosečno beležio 5,5 poena i četiri asistencije.

Klipersima se povredio i Patrik Beverli i trenutno se muče bez pravog organizatora igre. Ekipa Doka Riversa ima pet uzastopnih poraza u NBA i posle dobrog starta ušli su u probleme.

Nema sumnje da je Teo potreban Los Anđelesu, pre svega zbog protoka lopte, koji je veoma slab kada Ostin Rivers i Lu Vilijams igraju na pleju, pošto su oni primarno bekovi i igrači koji više gledaju ka košu, nego ka slobodnom čoveku.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar