Црнадак данас у Скопљу

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак данас ће у Скопљу учествовати на Регионалној конференцији о европским интеграцијама Балкана, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Босна и Херцеговина 11.11.2017 | 08:42
Црнадак данас у Скопљу
Учешће Црнатка планирано је на панелу о изградњи капацитета и регионалној сарадњи у процесу европских интеграција Балкана.

Конференцију ће отворити предсједник Владе Македоније Зоран Заев, а учествоваће министри за европске послове чланица западнобалканске шесторке.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Роле

11.11.2017 08:26

Овај СЕ несмирује а никакве користи öд њега ето средио је и безвизни резим СА кином хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицо

11.11.2017 08:51

Силне паре из будзета министарства даје офарбаном за личну промоцију.

Name

ирма

11.11.2017 09:09

Не 'лади табана..аи сто неби,троси народне а никакве вајде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКО ИЗ МАСЕ

11.11.2017 11:07

Министар Црнадак одлицно ради у интересу Дрзаве БиХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

11.11.2017 15:12

Најбоље за интересе државе БиХ ради Миле и Жељка јер је је јасно да су их странци пустили да раде шта хоће и да нас задужују до бесвијести па ћемо сву у дужничко ропство и стечај, а они ће на Бахаме. За 20 година више неће бити младог човјека у Републици Српској. Данас је најбољи бизнис ко зна њемачки па држи инструкције. Зна се ко је до тога довео али баја је наложио да се ботови баве црнадком па изволите, све се бојим да је било којег политичара брига шта ми тамо коментарисемо по порталима.

Name

Миладин

11.11.2017 15:03

Јој ових из секте што им Црнадак смета хахаха. Као сумирају се његови резултати, а баја и жељкица се шврћкају авионима и хеликоптерима по годишњим одморима и славама. Ишли би они и у Бразил да их неко зове, а оду и Америку када их нико не зове па лупају селфије када се изгурају до балкона гдје је Трамп. Ок је критиковати али је јасно ко критикује када се бави Црнадком, а не бави се оним који су нас далеко више ојадили, Бобар, Банка Српске, Фонд здравства, проинтери разни и кредити за воћњаке од 3 милиона да се мали не дрогира итд , до сутра да се набраја. Хоће ли ртрс специјал какав о бајином буџету направити, истраживачко новинарство ово оно. Најбољи су ови душебрижници што се брину за БХ буџет, а овај у Републици Српској забијен у тешке минусе, а то је све ок. Онда мало држе слово Мајкићка пензионерка-на-дан и она Марковићка што је странци истражују за аферу у Азерјбеџану, оне федералне србомрсце и клошаре што им је леми дао на кафу и да не помињем.

ОДГОВОРИТЕ