Crnadak danas u Skoplju

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak danas će u Skoplju učestvovati na Regionalnoj konferenciji o evropskim integracijama Balkana, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Bosna i Hercegovina 11.11.2017 | 08:42
Crnadak danas u Skoplju
Učešće Crnatka planirano je na panelu o izgradnji kapaciteta i regionalnoj saradnji u procesu evropskih integracija Balkana.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Vlade Makedonije Zoran Zaev, a učestvovaće ministri za evropske poslove članica zapadnobalkanske šestorke.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Role

11.11.2017 08:26

Ovaj SE nesmiruje a nikakve koristi öd njega eto sredio je i bezvizni rezim SA kinom hahahaha

ODGOVORITE
Name

Cico

11.11.2017 08:51

Silne pare iz budzeta ministarstva daje ofarbanom za ličnu promociju.

Name

irma

11.11.2017 09:09

Ne 'ladi tabana..ai sto nebi,trosi narodne a nikakve vajde..

ODGOVORITE
Name

NEKO IZ MASE

11.11.2017 11:07

Ministar Crnadak odlicno radi u interesu Drzave BiH!!!

ODGOVORITE
Name

Rajko

11.11.2017 15:12

Najbolje za interese države BiH radi Mile i Željka jer je je jasno da su ih stranci pustili da rade šta hoće i da nas zadužuju do besvijesti pa ćemo svu u dužničko ropstvo i stečaj, a oni će na Bahame. Za 20 godina više neće biti mladog čovjeka u Republici Srpskoj. Danas je najbolji biznis ko zna njemački pa drži instrukcije. Zna se ko je do toga doveo ali baja je naložio da se botovi bave crnadkom pa izvolite, sve se bojim da je bilo kojeg političara briga šta mi tamo komentarisemo po portalima.

Name

Miladin

11.11.2017 15:03

Joj ovih iz sekte što im Crnadak smeta hahaha. Kao sumiraju se njegovi rezultati, a baja i željkica se švrćkaju avionima i helikopterima po godišnjim odmorima i slavama. Išli bi oni i u Brazil da ih neko zove, a odu i Ameriku kada ih niko ne zove pa lupaju selfije kada se izguraju do balkona gdje je Tramp. Ok je kritikovati ali je jasno ko kritikuje kada se bavi Crnadkom, a ne bavi se onim koji su nas daleko više ojadili, Bobar, Banka Srpske, Fond zdravstva, prointeri razni i krediti za voćnjake od 3 miliona da se mali ne drogira itd , do sutra da se nabraja. Hoće li rtrs specijal kakav o bajinom budžetu napraviti, istraživačko novinarstvo ovo ono. Najbolji su ovi dušebrižnici što se brinu za BH budžet, a ovaj u Republici Srpskoj zabijen u teške minuse, a to je sve ok. Onda malo drže slovo Majkićka penzionerka-na-dan i ona Markovićka što je stranci istražuju za aferu u Azerjbedžanu, one federalne srbomrsce i klošare što im je lemi dao na kafu i da ne pominjem.

ODGOVORITE