Потврда добрих односа

Министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак и министарка спољних и европских послова Републике Хрватске Марија Пејчиновић Бурић данас ће отворити нову зграду Амбасаде Босне и Херцеговине у Загребу.

Босна и Херцеговина 09.11.2017 | 08:31
Потврда добрих односа
Церемонији отварања нове зграде Амбасаде Босне и Херцеговине у Загребу присуствоваће високи функционери из Хрватске и Босне и Херцеговине, те амбасадори и други представници дипломатског кора.

"Отварање нове зграде Амбасаде Босне и Херцеговине у Загребу, која је у власништву Босне и Херцеговине, је још једна у низу потврда добрих билатералних односа између Босне и Херцеговине и Републике Хрватске, али и жеље да се трајно изграде добри односи између двије земље", саопштено је из Министарства спољних послова БиХ.

Нова зграда Амбасаде Босне и Херцеговине у Загребу се налази у Улици Пантовчак 162.а. Почетак церемоније отварања је предвиђен за 14 сати.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лоренцо

09.11.2017 07:58

Браво црнадак, за тебе је потврда добрих односа кад Р Хрватска заобилази државу чији си министар вањских послова приликом потписивања споразума о плину! кад је бакир подносио ревизију у име БиХ тад си тврдио да је то неовлаштено заступање државе!! Као министар вањских послова требао би знати да споразуме са другим државама о било чему закључује држава а не ентитети!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пророк

09.11.2017 08:40

Реци ти нама Црнадак колико си довео страних инвеститора у БиХ са својих силних путовања?Колико си промовисао РС и БиХ на егзотичним дестинацијам и разним делегацијама?Уживај још мало Игоре и запиши великим словима овај период свог живота, јер чисто сумњам да ћеш више имати прилику за тако нешто!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

09.11.2017 10:50

Ста БИ рекли ови из сзп да је којим слуцајем Додик тамо.

ОДГОВОРИТЕ