Незадовољство радом министра

Републичка организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске није задовољна срадњом са ресорним министарством.

Република Српска 08.11.2017 | 19:15
Незадовољство радом министра
Тврде да су тражили податке о корисницима, пошто их нису добили, најавили су тужбу. Из министарства се позивају на Закон о слободи приступа информацијама.

"Министрстарство се позвало на Закон о слободи приступа информацијама. Ми ћемо тужити суду министарство за борачко-инвалидску заштиту зато што нам није доставило те податке који нису тајна, а ми смо организација од посебног јавног интереса. Због чега је до тога дошло то треба питати министра и министарство. Ми хоћемо званично да добијемо из министарства који је број корисника и колико је средстава остало. Сигурно да то више није пет милиона и 600 хиљада марака, сигурно је око седам милиона марака",  рекао је Недељко Митровић, предсједник Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

"Ми имамо податке, али не можемо да дајемо организацијама јер нам закон то не омогућава и може доћи до утуживања", рекао је Миленко Савановић, министар рада и борачко инвалидске заштите Републике Српске.

БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

РО

08.11.2017 19:06

Матори иди у пензију.Шаха играј,ако знаш.Толике године се КАО НЕШТО БОРИШ срам те било.Шта си урадио до сада све ове године ? Ништа,осим плате и дневница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пропаст

09.11.2017 05:46

Овог неволе ни дјеца само себе гледа и завист му из оциу уби.

Name

Бик барт

09.11.2017 11:01

Бласко је це рјесити све неспоразуме.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.11.2017 11:03

ГОСПОДИНЕ ТИ СИ ЛИЧНО ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ПОД СУКЊОМ ВЛАСТИ ОТКУД ТАКАВ ПРЕОКРЕТ. СВА УДРУЖЕЊА ПОЧЕВ ОД НЕСТАЛИХ СИЛОВАНИХ ПОГИНУЛИХ УКИНУТИ .САМО МИ ЈЕ ЖАО ЗАШТО СУ ДЈЕЦА ДАЛА ЖИВОТЕ ОВО СУ СВЕ ИГРАРИЈЕ КОЈЕ ГЛЕДАМО ДУГО .АКО ВАС НИКО НЕ УВАЖАВА СМИЧИТЕ СЕ ДА ВАС НАРОД НЕ ГЛЕДА СВИ СТЕ ДОДИЈАЛИ И БОГУ И НАРОДУ ДОКЛЕ ВАС ГЛЕДАТИ.САКРИТЕ СЕ У МИШИЈУ РУПУ И БОРИТЕ СЕ СА СВОЈОМ МУКОМ .ПОСТОЈЕ ПОРОДИЦЕ КОЈЕ НЕ ЋЕ ДА СЕ БЛАМИРАЈУ ЗАТО ШТО ЈЕ ЊИХОВА МУКА У ЊИМА И ЧУВАЈУ ЗА СЕБЕ.ИМА ИХ КОЈИ СУ УНОВЧИЛИ ДОБРО СВОЈУ МУКУ А ШТА ЋЕ ОСТАЛИ. ВЕЛИКА ЈЕ НЕ ПРАВДА ЗАТО НИКО ВАС НЕ МОЖЕ ДА СЛУША . УВИЈЕК ИСТЕ ПРИЧЕ.

ОДГОВОРИТЕ