"Мрежа И": Велика полицијска акција

Полицијски тимови Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона рано јутрос започели су истовремене претресе на 21 локацији на подручју Зенице, док се у исто вријеме врше претреси на једној локацији на подручју Сарајева, једној на подручју Травника и једној локацији у Какњу.

Босна и Херцеговина 30.10.2017 | 08:35
"Мрежа И": Велика полицијска акција
Ради се о опсежној полицијској акцији кодног назива "Мрежа један", коју спроводи Управа полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом Зеничко-добојског кантона, а која је усмерена на откривање и процесуирање организоване групе која се сумњичи за вршење кривичних дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољено држање оружја или експлозивних материја.

Ова акција представља наставак акције "Мрежа", која је спроведена у мају 2016. године, у оквиру које је тада извршено на десетине претреса, већи број осумњичених особа је ухапшено, а одузете су и значајније количине опојних средстава, нелегалног оружја, новца и других предмета који потичу из кривичних дјела.

Активности у оквиру акције "Мрежа један" се подузимају у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом Зеничко-добојског кантона, а остварена је и одлична сарадња са Кантоналним тужилаштвом Кантона Сарајево, те Министарством унутрашњих послова Средњобосанског кантона и Министарством унутрашњих послова Кантона Сарајево, преносе федерални медији.

Извор: Агенције

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Леле

30.10.2017 07:40

Хватају буранију И политицке неовисне кандидате који су у криминалу. Цланску карту у дзепи рјесен проблем.Мало за рају мало за партију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

30.10.2017 08:06

не могу рећи да ниси у праву дјелимично. али, та буранија нам трује дјецу, цовјеце. погледај мало око себе и види ста нам се десава са омладином.

Name

ре Леле

30.10.2017 09:23

мени твој коментар личи на одбрану кримоса, шта би ти, да"буранија" не буде хапшена? зај*би ти ту политику, можда си с њима у талу? У питању је дрога, халоо дрога, колико знам политичари не раде са дрогом. Не браним политичаре, далеко од тога. Апсолутна подршка полицији, штета је што не ради палица, она кријепи и дјелује умирујуће.

Name

Леле

30.10.2017 11:44

Политицари не раде са дрогом? Малоуман си у пм. Не раде директно него индиректно . Ова буранија коју хапсе су ситна буранија која изван контроле тих политицара или дрзаве.Ста мислис да било који веци криминалац мозе да окрене стотине милиона са дрогом без подрске политике И дрзаве? Највеци дилери на свијету су обавјестајне слузбе, полицијске слузбе које дају подрску онима који за њих набављају дрогу. Да не писем немас ти појма како то све функционисе.Американци ратују кад падне цијена горива да би опет скоцила . Јер је вриједност горива повезана за долар. Дрзава такодје дила са дрогом али преко криминалаца који раде за њу . Знас ли ти колико једна дрзава заради на томе? Висе него на акцизама на цигаре. Али то је строга тајна. Немој мислит да је овај свијет постављен да буде прав И постен. Напротив. Све сто се не смије ради се тајно и у рукавицама. А ту се највисе окреце новца. Орузје,наркотици ,финансирање ратова,прање новца ..итд

Name

СБУН

30.10.2017 13:56

Сав велики криминал је под пластом неких политицара или политицких партија!?

Name

075

30.10.2017 07:59

Када ухапсе, оптуже и осуде бар 75% у Ф.БиХ "чланова" СДА, ХДЗ и СББ то би била акција, а овако је само бацање прашине у очи и каква је то "власт" да полиција маскирана мора обављати "акције"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрогарастурац

30.10.2017 08:29

Опет ситне рибе у мрези, а оне велике које се баве привредним криминалом остају под заститом дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББСии

30.10.2017 10:12

Ееее када це неко у Зворнику овако неку акцију покренути!!! Имам осјецај да дилери комбинују са инспекторима и да су под њиховим патронатом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сјајне Окице

31.10.2017 11:56

никада