Видео: Богдан дизао публику на ноге, али у поразу!

Српски репрезентативац добар, међутим, недовољно за победу Сакрамента.  Казинс демолирао своје, Богдан хвата ритам! Богдан Богдановић пружио је добру партију, али Сакраменто Кингси нису имали решења за невероватног Демаркуса Казинса и Њу Орлеанс Пеликансе – 114:106.

Кошарка 27.10.2017 | 09:15
Видео: Богдан дизао публику на ноге, али у поразу!
У центру пажње дуела Сакраменто Кингса и Њу Орлеанс Пеликанса био је Демаркус Казинс, али што се нас тиче у првом плану је Богдан Богдановић.

Репрезентативац Србије провео је на терену 25 минута и за то време убацио 10 пена (шут из игре 4/7), уз 4 асистенције и 2 скока. Упркос сасвим солидној партији, ипак, није успео да помогне свом тиму да избегне пораз.

Гости из Њу Орлеанса славили су 114:106, а преломна је била серија 24:4 у трећој четвртини, када су Пеликанси надоканадили 19 поена заостатка и преузели вођство (80:79). Предводио их је управо бивши играч Сакрамента, Демаркус Казинс, који је меч завршио са 41 поеном и чак 23 скока, уз 6 асистенција, за 43 минута на паркету.

Богдановић је у неколико наврата подигао навијаче Кингса на ноге, а посебно после продора и полагања у финишу утакмице (на снимку од 1:03):



Српски репрезентативац је за 25 минута на паркету забележио десет поена (4/5 за два, 0/2 за три), четри асистенције и два скока.

Међутим, иако у тиму гостију из Луизијане није био Ентонија 'Обрве' Дејвиса, 'Буги' је бриљирао против бившег клуба и завршио меч са 41 поеном (11/20 за два, 3/5 за три), фасцинантна 23 скока, шест асистенција и по блокадом и украденом лоптом, за 43 минута у игри.

Најбоље га је пратио Џру Холидеј са 20 поена, седам асистенција и четири скока, док су двоцифрен учинак имали још ветеран Џамир Нелсон са 18, односно Е'Тван Мур са 12 поена.

С друге стране, код домаћина је најефикаснији био руки Диерон Фокс са 14 поена и пет асистенција.

Зек Рендолф додао је 13 поена и девет скокова, Вили Коли-Стајн и Бади Хилд уписали су по 12, а Скал Лабисије 11 поена.

Ово је Кингсима био четврти пораз у сезони у пет мечева, док су Пеликанси, такође у свом петом сусрету, стигли до другог тријумфа.



Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар