Video: Bogdan dizao publiku na noge, ali u porazu!

Srpski reprezentativac dobar, međutim, nedovoljno za pobedu Sakramenta.  Kazins demolirao svoje, Bogdan hvata ritam! Bogdan Bogdanović pružio je dobru partiju, ali Sakramento Kingsi nisu imali rešenja za neverovatnog Demarkusa Kazinsa i Nju Orleans Pelikanse – 114:106.

Košarka 27.10.2017 | 09:15
Video: Bogdan dizao publiku na noge, ali u porazu!
U centru pažnje duela Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa bio je Demarkus Kazins, ali što se nas tiče u prvom planu je Bogdan Bogdanović.

Reprezentativac Srbije proveo je na terenu 25 minuta i za to vreme ubacio 10 pena (šut iz igre 4/7), uz 4 asistencije i 2 skoka. Uprkos sasvim solidnoj partiji, ipak, nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne poraz.

Gosti iz Nju Orleansa slavili su 114:106, a prelomna je bila serija 24:4 u trećoj četvrtini, kada su Pelikansi nadokanadili 19 poena zaostatka i preuzeli vođstvo (80:79). Predvodio ih je upravo bivši igrač Sakramenta, Demarkus Kazins, koji je meč završio sa 41 poenom i čak 23 skoka, uz 6 asistencija, za 43 minuta na parketu.

Bogdanović je u nekoliko navrata podigao navijače Kingsa na noge, a posebno posle prodora i polaganja u finišu utakmice (na snimku od 1:03):



Srpski reprezentativac je za 25 minuta na parketu zabeležio deset poena (4/5 za dva, 0/2 za tri), četri asistencije i dva skoka.

Međutim, iako u timu gostiju iz Luizijane nije bio Entonija 'Obrve' Dejvisa, 'Bugi' je briljirao protiv bivšeg kluba i završio meč sa 41 poenom (11/20 za dva, 3/5 za tri), fascinantna 23 skoka, šest asistencija i po blokadom i ukradenom loptom, za 43 minuta u igri.

Najbolje ga je pratio Džru Holidej sa 20 poena, sedam asistencija i četiri skoka, dok su dvocifren učinak imali još veteran Džamir Nelson sa 18, odnosno E'Tvan Mur sa 12 poena.

S druge strane, kod domaćina je najefikasniji bio ruki Dieron Foks sa 14 poena i pet asistencija.

Zek Rendolf dodao je 13 poena i devet skokova, Vili Koli-Stajn i Badi Hild upisali su po 12, a Skal Labisije 11 poena.

Ovo je Kingsima bio četvrti poraz u sezoni u pet mečeva, dok su Pelikansi, takođe u svom petom susretu, stigli do drugog trijumfa.



Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar