Црнадак добро ради свој посао

Члан Предсједништва ПДП-а Дијана Чекић изјавила је данас да министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак одговорно ради свој посао и да је у свим иступима увијек давао изјаве "у корист државе коју представља".

Босна и Херцеговина 26.10.2017 | 13:31
Црнадак добро ради свој посао
Чекићева је рекла да су јучерашње критике у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ на рад Црнатка, који је потпредсједник ПДП-а, показале да би посланици одређених политичких партија, прије свега СББ-а, хтјели да неке своје политичке ставове прикажу као општеприхваћене ставове "БиХ као цјелине".

"Конкретно је ријеч о ставу БиХ о чланству у НАТО-у за које се зна да не постоји јединствен став", рекла је она новинарима у Сарајеву.

Чекићева сматра да је "занимљив и чудан иступ" посланика СНСД-а у Представничком дому Милице Марковић, која је једаа од актера "истраге коју спроводи Комисија Савјета Европе".

"Комисија би требало до краја децембра да заврши истрагу и да почетком идуће године поднесе извјештај Савјету Европе", најавила је Чекићева, реагујућ и на тврдње Марковићеве  да резултат рада министра иностраних послова није донио резултате и корист БиХ.

Посланик СББ-а у Представничком дому парламента БиХ Дамир Арнаут затражио је јуче да у дневни ред сједнице овог дома буде уврштена информација о броју путовања, трошковима тих путовања, као и укупном раду министра иностраних послова БиХ Игора Црнатка.

(БН/Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Кукулеле

26.10.2017 11:56

Најбоље је када се брани аргументима. назалост нам дотицна није споменула ни један. Муљање око питања НАТОа и спомињање Еуропе нису аргументи. Ста је нпр. радио на Куби или Ирској? Цему су слузила та путовања? Има ли мене игдје итд.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катарина

26.10.2017 11:59

Поздрав и подршка за најбољег министра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

26.10.2017 12:34

АРНАУТ ТРЕБА ПРВО ДА ТРАЗИ ИСПИТИВАЊЕ КРИМИНАЛА БОРИСЕ АРНАУТА И ЊЕГОВЕ РАДЊЕ ИСКЉУЦИВО У ЛИЦНУ КОРИСТ, А ОНДА СВАКОГ МИНИСТРА СПОЉНИХ ПОСЛОВА ПРИЈЕ И ПОСЛЕ БОРИСЕ АРНАУТА.МИЛИЦА МАРКОВИЦ ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ СЕМБЕРИЈЕ И СТА ЈЕ СА ЊЕНИМ СЛУЦАЈЕМ У. АЗЕРБЕЈДЗАНУ.

Name

гего

26.10.2017 18:30

Министар вањских послова мора путовати по свјету, јер му је то посао. воздрааа

Name

ПДП

26.10.2017 12:34

Свака част за министра који има подршку свих посланика ПДП-а у Парламентарној скупштини БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

26.10.2017 12:54

Некад је ово била лијепа зена. Назалост, политика унистава људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

26.10.2017 17:49

Хвали га цлан пдп. Бас релевантно!

ОДГОВОРИТЕ