Crnadak dobro radi svoj posao

Član Predsjedništva PDP-a Dijana Čekić izjavila je danas da ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak odgovorno radi svoj posao i da je u svim istupima uvijek davao izjave "u korist države koju predstavlja".

Bosna i Hercegovina 26.10.2017 | 13:31
Crnadak dobro radi svoj posao
Čekićeva je rekla da su jučerašnje kritike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH na rad Crnatka, koji je potpredsjednik PDP-a, pokazale da bi poslanici određenih političkih partija, prije svega SBB-a, htjeli da neke svoje političke stavove prikažu kao opšteprihvaćene stavove "BiH kao cjeline".

"Konkretno je riječ o stavu BiH o članstvu u NATO-u za koje se zna da ne postoji jedinstven stav", rekla je ona novinarima u Sarajevu.

Čekićeva smatra da je "zanimljiv i čudan istup" poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Milice Marković, koja je jedaa od aktera "istrage koju sprovodi Komisija Savjeta Evrope".

"Komisija bi trebalo do kraja decembra da završi istragu i da početkom iduće godine podnese izvještaj Savjetu Evrope", najavila je Čekićeva, reagujuć i na tvrdnje Markovićeve  da rezultat rada ministra inostranih poslova nije donio rezultate i korist BiH.

Poslanik SBB-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Damir Arnaut zatražio je juče da u dnevni red sjednice ovog doma bude uvrštena informacija o broju putovanja, troškovima tih putovanja, kao i ukupnom radu ministra inostranih poslova BiH Igora Crnatka.

(BN/Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Kukulele

26.10.2017 11:56

Najbolje je kada se brani argumentima. nazalost nam doticna nije spomenula ni jedan. Muljanje oko pitanja NATOa i spominjanje Europe nisu argumenti. Sta je npr. radio na Kubi ili Irskoj? Cemu su sluzila ta putovanja? Ima li mene igdje itd.?

ODGOVORITE
Name

Katarina

26.10.2017 11:59

Pozdrav i podrška za najboljeg ministra.

ODGOVORITE
Name

Za

26.10.2017 12:34

ARNAUT TREBA PRVO DA TRAZI ISPITIVANJE KRIMINALA BORISE ARNAUTA I NJEGOVE RADNJE ISKLJUCIVO U LICNU KORIST, A ONDA SVAKOG MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA PRIJE I POSLE BORISE ARNAUTA.MILICA MARKOVIC JE NEPRIJATELJ SEMBERIJE I STA JE SA NJENIM SLUCAJEM U. AZERBEJDZANU.

Name

gego

26.10.2017 18:30

Ministar vanjskih poslova mora putovati po svjetu, jer mu je to posao. vozdraaa

Name

PDP

26.10.2017 12:34

Svaka čast za ministra koji ima podršku svih poslanika PDP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH.

ODGOVORITE
Name

Milko

26.10.2017 12:54

Nekad je ovo bila lijepa zena. Nazalost, politika unistava ljude.

ODGOVORITE
Name

Bl

26.10.2017 17:49

Hvali ga clan pdp. Bas relevantno!

ODGOVORITE