Ухапшени због оружане пљачке

Двије особе су ухапшене након оружане пљачке која се догодила у јутарњим сатима 25. октобра у улици Новопазарска у Новом Сарајеве. ,

Босна и Херцеговина 26.10.2017 | 11:24
Ухапшени због оружане пљачке
Како је саопштено из МУП-а Кантона Сарајево, НН особе су извршиле кривично дјело разбојништва над радницом у продавници “Амко комерц”. Том приликом једна особа је уз пријетњу пиштољем отуђила одређену суму новца, а затим се удаљила у непознатом правцу.

Радећи на расвјетљавању наведеног кривичног дјела, истог дана у 09,50 сати у улици Ферида Срње у општини Нови Град, полицијски службеници ИИИ ПУ су зауставили и контролисали путничко моторно возило марке “Тоyота”, којим је управљао возач Г. А. (рођен 1991. године у Сарајеву) гдје је и настањен), а на мјесту сувозача се налазила Љ. Е. (рођена 1998. године у Сарајеву, гдје је и настањена).

Извршеним претресом особа, возила, као и куће коју исти користе на подручју опћине Нови Град Сарајево, пронађени су и одузети предмети из поменутог кривичног дјела, као и новац и ватрено оружје.

О свему је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву. Због постојања основа сумње да су починили кривично дјело разбојништва, Г.А. и Љ. Е. су ухапшени и предати у Јединицу за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници настављају рад на расвјетљавању и документовању криминалних активности наведене особе.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар