Сутра суво уз сунчане периоде

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се у већини крајева очекује промјенљиво вријеме уз повремене сунчане периоде.

Босна и Херцеговина 24.10.2017 | 15:41
Сутра суво уз сунчане периоде
Послије хладног и облачног јутра са слабом кишом, која ће падати понегдје на истоку, током дана се очекује промјенљиво вријеме уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од три до шест степени Целзијусових, а највиша дневна од осам до 14, на југу од 16 до 20 степени Целзијусових.

Вјетар слаб промјенљивог смјера. У Херцеговини умјерена до јака бура, која ће поподне ослабити, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било хладно и вјетровито, са јачом кишом на истоку, док је на планинама преко 1.200 метара надморске висине падао снијег.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус три, Хан Пијесак један, Чемерно три, Калиновик, Иван седло и Соколац четири, Мраковица пет, Рудо, Шипово, Сарајево и Сребреница седам, Вишеград, Невесиње, Мркоњић Град, Фоча, Бугојно и Ливно осам, Јајце, Тузла и Зеница девет, Бијељина, Дрвар и Зворник 10, Рибник и Градачац 11, Крупа на Уни и Добој 12, Билећа, Србац, Бањалука и Сански Мост 13, Нови Град, Бихаћ, Груде, Приједор и Требиње 14, Мостар 15, Столац 16 и Неум 18 степени Целзијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар