Sutra suvo uz sunčane periode

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se u većini krajeva očekuje promjenljivo vrijeme uz povremene sunčane periode.

Bosna i Hercegovina 24.10.2017 | 15:41
Sutra suvo uz sunčane periode
Poslije hladnog i oblačnog jutra sa slabom kišom, koja će padati ponegdje na istoku, tokom dana se očekuje promjenljivo vrijeme uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha od tri do šest stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od osam do 14, na jugu od 16 do 20 stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab promjenljivog smjera. U Hercegovini umjerena do jaka bura, koja će popodne oslabiti, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je bilo hladno i vjetrovito, sa jačom kišom na istoku, dok je na planinama preko 1.200 metara nadmorske visine padao snijeg.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Han Pijesak jedan, Čemerno tri, Кalinovik, Ivan sedlo i Sokolac četiri, Mrakovica pet, Rudo, Šipovo, Sarajevo i Srebrenica sedam, Višegrad, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Foča, Bugojno i Livno osam, Jajce, Tuzla i Zenica devet, Bijeljina, Drvar i Zvornik 10, Ribnik i Gradačac 11, Кrupa na Uni i Doboj 12, Bileća, Srbac, Banjaluka i Sanski Most 13, Novi Grad, Bihać, Grude, Prijedor i Trebinje 14, Mostar 15, Stolac 16 i Neum 18 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar