Вилијамс Гос: Све за Партизан!

Могу да дајем кошеве, асистирам, скачем - све за Партизан! "Треба и да подигнемо одбрану на виши ниво, има много посла, али идемо у добром смеру“, додао је Американац.

Кошарка 23.10.2017 | 21:15
Вилијамс Гос: Све за Партизан!
Најџел Вилијамс Гос је у суботу против Игокее одиграо најбољу партију од доласка у Партизан, али каже да екипа мора још много да ради како би достигла жељени ниво. Одбрана црно-белих је у овом тренутку и даље веома критична, док су нападачке перформансе екипе за овај део сезоне сасвим добре.

“Забележили смо пре петог кола по две победе и два пораза, па смо имали велику жељу да против екипе која је добила Цедевиту и Будућност упишемо тријумф и дођемо до позитивног скора. Млад смо и перспективан тим, који игра веома брзо, тако да је толики број постигнутих поена стигао као резултат нашег талента“, рекао је Вилијамс Гос за Новости.

Американац је показао да је научио лекцију из меча са Лијетувос ритасом. Због превише индивидуалних акција на тој утакмици, заједно са Патриком Милером зарадио је критике Мирослава Николића. Резултат обављеног разговора са тренером је њихов збирни учинак од 19 асистенција, уз укупно 53 поена.

“Мој задатак је да као плејмејкер разигравам саиграче, али и да постижем поене. Додатан квалитет је што имамо двојицу одличних играча на тој позицији. Трудимо се да све радимо, а не само да дајемо кошеве. Ту сам и да скачем, јер све радимо у служби тима. Треба и да подигнемо одбрану на виши ниво, има много посла, али идемо у добром смеру“, додао је Вилијамс Гос. 

Партизан је тежак пораз доживео од Албе на старту Еврокупа, мало је поправио утисак на мечу против Литванаца, а у уторак их већ чека трећи дуел са Билбаом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар