Vilijams Gos: Sve za Partizan!

Mogu da dajem koševe, asistiram, skačem - sve za Partizan! "Treba i da podignemo odbranu na viši nivo, ima mnogo posla, ali idemo u dobrom smeru“, dodao je Amerikanac.

Košarka 23.10.2017 | 21:15
Vilijams Gos: Sve za Partizan!
Najdžel Vilijams Gos je u subotu protiv Igokee odigrao najbolju partiju od dolaska u Partizan, ali kaže da ekipa mora još mnogo da radi kako bi dostigla željeni nivo. Odbrana crno-belih je u ovom trenutku i dalje veoma kritična, dok su napadačke performanse ekipe za ovaj deo sezone sasvim dobre.

“Zabeležili smo pre petog kola po dve pobede i dva poraza, pa smo imali veliku želju da protiv ekipe koja je dobila Cedevitu i Budućnost upišemo trijumf i dođemo do pozitivnog skora. Mlad smo i perspektivan tim, koji igra veoma brzo, tako da je toliki broj postignutih poena stigao kao rezultat našeg talenta“, rekao je Vilijams Gos za Novosti.

Amerikanac je pokazao da je naučio lekciju iz meča sa Lijetuvos ritasom. Zbog previše individualnih akcija na toj utakmici, zajedno sa Patrikom Milerom zaradio je kritike Miroslava Nikolića. Rezultat obavljenog razgovora sa trenerom je njihov zbirni učinak od 19 asistencija, uz ukupno 53 poena.

“Moj zadatak je da kao plejmejker razigravam saigrače, ali i da postižem poene. Dodatan kvalitet je što imamo dvojicu odličnih igrača na toj poziciji. Trudimo se da sve radimo, a ne samo da dajemo koševe. Tu sam i da skačem, jer sve radimo u službi tima. Treba i da podignemo odbranu na viši nivo, ima mnogo posla, ali idemo u dobrom smeru“, dodao je Vilijams Gos. 

Partizan je težak poraz doživeo od Albe na startu Evrokupa, malo je popravio utisak na meču protiv Litvanaca, a u utorak ih već čeka treći duel sa Bilbaom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar