Република Српска - фактичко стање

Драган Човић, Милорад Додик, Бакир Изетбеговић и Фахрудин Радончић праве проблеме у БиХ, а када оде један, отићи ће и остала тројица, оценио је геополитички аналитичар Благоје Граховац за "Фејс" телевизију.  

Босна и Херцеговина 22.10.2017 | 20:37
Република Српска - фактичко стање
“Грађани својим гласовима треба да уклоне на изборима поменуту четворицу политичких лидера који хушкају народе једне на друге”, додао је Граховац, наводећи да је убеђен да неће бити рата у БиХ.

"Данас су сви научили лекцију. Нико у БиХ не може да мобилише ниједну бригаду", тврди Граховац.

Он је подвукао да постоји једна кључна грешка бошњачког корпуса. 

"Република Српска је фактичко стање. Потпуно је погрешно сада говорити да ли је настала на геноциду или не. Свака прича о геноцидном настанку, Додику даје вјетар у леђа. То је фактичко стање и то треба прихватити", јасан је Граховац.

Истовремено, Граховац каже да када би бошњачки корпус развластио Изетбеговића, одмах би након пет дана био развлашћен и Милорад Додик.



ФАЦЕ ТВ/БН телевизија

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

глупе приче

22.10.2017 19:34

Рат је завршен прије 22 године а Дејтонски споразум је и сад правоснажан. Глупе ватрене приче о политици служе како нико не би имао воље да мисли о својој сопственој економији, инфраструктури и о свим осталим могућим вођењима бриге према себи самима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.10.2017 09:41

Човјек је у праву 1000%,а онај ко подржава Додика,Бакира,Човића и Радојчића или гласа за њих се сврстава на страну криминала. Све док овај четверац буде на власти од те економије о којој причаш нема ништа.

Name

СРБ

23.10.2017 10:10

Граховац је НАТО лобиста. Дакле, ради за истог господара као и НАТО окупациони намјесници које критикује. И шта је смисао цијеле представе? Привид демократије и различитих мишљења. Да народ каже "Човјек је у праву 1000%" а не схвати да подржава човјека који заговара наставак истог обрасца који нас је довео у ово стање. Добро дошли у западни систем демократије: Можеш да изнесеш мишљење на медијима, али само ако је оно у складу са интересима истинских господара овог простора и већине ове планете.

Name

ре срб

23.10.2017 14:42

Да ли је могуће да 1000 година Срби имају исте непријатеље? Од постанка Српске државе ми имамо некакве непријателе,а сво то вријеме нас пљачкају наше вође. Докле ћемо бити кукавице које гледају своје вође како краду и лагати да су нам други криви?

Name

СРБ

23.10.2017 21:27

Ти изгледа не познајеш србску историју. У којој су Срби имали непријатеље на западу (Млетачка република, Аустроугарска, Њемачка, НАТО, а већ хиљадама година Рим одн. Ватикан) али и на истоку (Ромејско ["Византија"] и Османско царство). И сви су хтјели да нас покоре. И сви су пропали (или ће ускоро) а нас и даље има. Да, нас покрадају "наши", али ко их је довео на власт, дао им задатак да иза себе оставе "спаљену земљу"? Запад. То те окупационе намјесниме (можемо их назвати и јањичарима) не пере одговорност, чак супротно. Али ако не знамо ко стоји иза зла у коме се налазимо, мјењаћемо људе мислећи да ће нам бити боље а добијаћемо нове јањичаре.

Name

Ре СРБ

24.10.2017 07:02

Када ћемо и како се ријешити тих јањичара?

Name

озбиљно

22.10.2017 19:49

Највећи противник РС-а медју Босњацима био је Силајдзиц. Силајдзиц је давно нестао са политицке сцене јер су Босњаци сконтали да од његове прице нема ниста. Додик јос увијек на истом мјесту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

знам

22.10.2017 20:08

За вријеме његовог мандата Додик се отворено ругао: "Силајџић је добар за Републику Српску јер из његове приче се види шта све не требамо прихватити". Садашњи политичари из сва 3 народа и из оба ентитета нису ништа бољи од ранијих који више нису на власти него су лукавији од њих па се такво лоше стање у БиХ и сад одржава.

Name

Србин

23.10.2017 13:09

Срби су криви за све што им се дешава. Зато што смо мислили да можемо да живимо са муслиманима у истој држави, зато смо и страдали. Нема заједничког и мирног суживота са муслиманима, једноставно је тако, никога не мрзим, само говорим на време јер ће се све исто поновити када западу буде требало.

Name

Ре

23.10.2017 13:37

И ко ће ту цијену да плати? Они који кажу да не могу или они Срби који сваки дан раде у федерацији? Рекао сам раде а не Србују. Онај ко хоће да ради и да заради не Србује. Онај који хоће да Србују неће да раде. Чекају да им се васкрсне држава или велика Србија.

Name

Великан

22.10.2017 19:55

Јос један херцеговацки експерт.Мајко Бозија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данча

22.10.2017 21:49

Просетај селом одакле си...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

23.10.2017 12:15

СВЕ ОД РИЈЕЧИ ДО РИЈЕЧИ ПРЕСЛИКАНЕ МОЈЕ МИСЛИ .СВАКА РИЈЕЧ ЈЕ 100% ИСТИНА.АЛИ ЉУДИ ЧУЈУ САМО ОНО ШТО ЖЕЛЕ А НЕ ОНО ШТО ТРЕБА ДА ВИДЕ И ЧУЈУ.НАРОДЕ ИЗБРИШИТЕ ОНОГА КО НАМ ИСПИРА МОЗАК ТО ЈЕ ОДЛИЧНО ОБЈАСНИО ГРАХОВАЦ.ПРОМЈЕНИМО АМБИЈЕНТ У КОМЕ ЖИВИМО БОЉЕ ЋЕ МО СЕ ОСЈЕЋАТИ ,СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХ

23.10.2017 12:30

ДА ДА УПРАВУ ЈЕ ОВАЈ ЦОВЈЕК ОВУ ЦЕТВОРИЦУ ЛОПОВА ИЗБАЦИТ И СТО ПОСТО ЦЕ БИТ МИР У БОСНИ А НЕ ДОДИК МОЈА ДРЗАВА МОЈА ДРЗАВА НЕМА ОН ДРЗАВЕ НА БОСАНСКОЈ ТЕРИТОИЈИ САМО МОЗЕ РАЦУНАТ КАД СЕ ОЦИЈЕПИ ОД БОСНЕ А СВЕ ДОК ЈЕ НА БИХ СЕЛИСТУ НЕМА ДОДО СВОЈЕ НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

24.10.2017 07:53

И јесте то проблем сто је такво фактицко стање . Зато и краду немилице красти јер знају да нас нико због економије укинути неце. Па и ако банкротира народ ипак неце пропасти дрзава јер дрзави дрзе тајкуни . Ал ако тајкуни пропадну пропада и дрзава.

ОДГОВОРИТЕ