Богаташица излази на црту Путину

Ксенија Собчак, богаташица и новинарка, позната и као “руска Парис Хилтон” и званично је најавила кандидатуру за предсједника Русије. Међутим, Кремљ се ње није нимало уплашио.

Свијет 20.10.2017 | 08:43
Богаташица излази на црту Путину
“Одлука је донесена. Доста је било тишине, размишљала сам о томе мјесецима… Намјеравам да будем кандидат за оне који желе да гласају против свакога”, рекла је она.

Мјесецима се спекулисало о томе да ли ће се ова новинарка и “славна ћерка” кандидовати на предсједничким изборима у марту.

Иако она наводно намјерава да изазове руског предсједника Владимира Путина, многи сматрају да ће му она овим потезом само помоћи.

Њој је јавно савјетовао лидер руске опозиције и потенцијални предсједнички кандидат Алексеј Наваљни да се не кандидује, али га она није послушала.

Ксенија Собчак је ћерка Анатолија Собчака, некадашњег градоначелника Санкт Петербурга, човјека који је био популаран готово као тадашњи лидер Борис Јељцин и вјеровало се да ће бити сљедећи предсједник. Собчаков замјеник био је Путин.

Међутим, крајем 1990-их година Собчак је постао мета оптужби за корупцију и Путин му је наводно организовао да се одсели из Русије у Европу.

Посљедњих дана свог живота Собчак је био у Путиновој предсједничкој кампањи и за њега је имао само ријечи хвале.

Његова ћерка је руска “селебрити”, водила је неку верзију ријалити шоу програма налик на “Великог брата”, таблоиди су пуни прича о њеним скандалозним везама. Све до 2011. године, била је прилично аполитична, а онда се нешто промијенило.

Окренула се против Путина, за кога неки кажу да јој је кум.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Исто Као И Код Нас

20.10.2017 06:59

Цаце се накрале преко политике да дјеца раскаласено и бахато зиве. А сад и она хоце у политику јер ту пљацкас колико хоцес, а не робијас никада...бољи бизнис не постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал Собчак

20.10.2017 07:28

Генерал КГБа Собчак је Путину био надређени и поставио га на мјесто предсједника а ова мала је вјеројатно унука генерала Собчека па јој сад помажу да постане свјетски позната. Ругају се западу а све раде као у Холивуду,исти третмани и у Русији. Изгледа да је Свјетска Влада одавно успостављена сам што сиротиња још није обавјештења,а сиротиња ја 6,5 милијарди становништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Те

20.10.2017 08:22

Старлета

Name

масер

20.10.2017 16:05

Има ли неко њен број.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

20.10.2017 17:44

Па кад јој је тата како већ кажу да је церка оставио богатство зашто не оде негде да ужива и да живи раскосним животом или неће сама не разумем што би се кандидовала за такву функцију што јој треба то.

Name

Модна икона

22.10.2017 16:36

Не знате колики је "старлетин"ИQ!