Bogatašica izlazi na crtu Putinu

Ksenija Sobčak, bogatašica i novinarka, poznata i kao “ruska Paris Hilton” i zvanično je najavila kandidaturu za predsjednika Rusije. Međutim, Kremlj se nje nije nimalo uplašio.

Svijet 20.10.2017 | 08:43
Bogatašica izlazi na crtu Putinu
“Odluka je donesena. Dosta je bilo tišine, razmišljala sam o tome mjesecima… Namjeravam da budem kandidat za one koji žele da glasaju protiv svakoga”, rekla je ona.

Mjesecima se spekulisalo o tome da li će se ova novinarka i “slavna ćerka” kandidovati na predsjedničkim izborima u martu.

Iako ona navodno namjerava da izazove ruskog predsjednika Vladimira Putina, mnogi smatraju da će mu ona ovim potezom samo pomoći.

Njoj je javno savjetovao lider ruske opozicije i potencijalni predsjednički kandidat Aleksej Navaljni da se ne kandiduje, ali ga ona nije poslušala.

Ksenija Sobčak je ćerka Anatolija Sobčaka, nekadašnjeg gradonačelnika Sankt Peterburga, čovjeka koji je bio popularan gotovo kao tadašnji lider Boris Jeljcin i vjerovalo se da će biti sljedeći predsjednik. Sobčakov zamjenik bio je Putin.

Međutim, krajem 1990-ih godina Sobčak je postao meta optužbi za korupciju i Putin mu je navodno organizovao da se odseli iz Rusije u Evropu.

Posljednjih dana svog života Sobčak je bio u Putinovoj predsjedničkoj kampanji i za njega je imao samo riječi hvale.

Njegova ćerka je ruska “selebriti”, vodila je neku verziju rijaliti šou programa nalik na “Velikog brata”, tabloidi su puni priča o njenim skandaloznim vezama. Sve do 2011. godine, bila je prilično apolitična, a onda se nešto promijenilo.

Okrenula se protiv Putina, za koga neki kažu da joj je kum.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Isto Kao I Kod Nas

20.10.2017 08:59

Cace se nakrale preko politike da djeca raskalaseno i bahato zive. A sad i ona hoce u politiku jer tu pljackas koliko hoces, a ne robijas nikada...bolji biznis ne postoji.

ODGOVORITE
Name

General Sobčak

20.10.2017 09:28

General KGBa Sobčak je Putinu bio nadređeni i postavio ga na mjesto predsjednika a ova mala je vjerojatno unuka generala Sobčeka pa joj sad pomažu da postane svjetski poznata. Rugaju se zapadu a sve rade kao u Holivudu,isti tretmani i u Rusiji. Izgleda da je Svjetska Vlada odavno uspostavljena sam što sirotinja još nije obavještenja,a sirotinja ja 6,5 milijardi stanovništva.

ODGOVORITE
Name

Da Te

20.10.2017 10:22

Starleta

Name

maser

20.10.2017 18:05

Ima li neko njen broj.

ODGOVORITE
Name

Brzi

20.10.2017 19:44

Pa kad joj je tata kako već kažu da je cerka ostavio bogatstvo zašto ne ode negde da uživa i da živi raskosnim životom ili neće sama ne razumem što bi se kandidovala za takvu funkciju što joj treba to.

Name

Modna ikona

22.10.2017 18:36

Ne znate koliki je "starletin"IQ!