ЛЕ: Свим силама на Албанце!

Марко Јанковић спреман за Скендербег! Мирослав Ђукић у прилици да изведе најјачи могући тим!

Фудбал 17.10.2017 | 14:15
ЛЕ: Свим силама на Албанце!
Идеална ситуација за Мирослава Ђукића. Рекло би се, коначно. Малтене од почетка сезоне испадали су из строја, један за другим, фудбалери Партизана, међутим, у освит гостовања у Елбасану, у трећем колу Лиге Европе, шеф струке црно-белих може да рачуна на све играче лиценциране за ово такмичење.

Највећи знак питања стајао је поред Марка Јанковића. Крилни везиста је на задовољство тренера и људи из клуба, издржао данашње тестове и према вестима из „Земунела“ биће спреман за дуел са Скендербегом (четвртак, 21.05), по оцени многих, кључан за амбијције које се тичу презимљавања на међународној сцени. Јанковић је пропустио гостовање у Сурдулици, због лакше повреде задње ложе, коју је „вукао“ још из дреса репрезентације Црне Горе, али је лекарски тим црно-белих, предвођен др Илијом Росићем, успео да га оспособи пред важно гостовање.

С обзиром да је Зоран Тошић играо завршних пола сата против Радника то је јасан сигнал да је и репрезентативни везиста спреман за меч са Скендербегом, за који - с обзиром да нема ни повређених ни кажњених - конкуришу сви фубалери.

Једино је ван строја Ален Стевановић (превентивна пауза), мада он и није лиценциран за мечеве групне фазе Лиге Европе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар