LE: Svim silama na Albance!

Marko Janković spreman za Skenderbeg! Miroslav Đukić u prilici da izvede najjači mogući tim!

Fudbal 17.10.2017 | 14:15
LE: Svim silama na Albance!
Idealna situacija za Miroslava Đukića. Reklo bi se, konačno. Maltene od početka sezone ispadali su iz stroja, jedan za drugim, fudbaleri Partizana, međutim, u osvit gostovanja u Elbasanu, u trećem kolu Lige Evrope, šef struke crno-belih može da računa na sve igrače licencirane za ovo takmičenje.

Najveći znak pitanja stajao je pored Marka Jankovića. Krilni vezista je na zadovoljstvo trenera i ljudi iz kluba, izdržao današnje testove i prema vestima iz „Zemunela“ biće spreman za duel sa Skenderbegom (četvrtak, 21.05), po oceni mnogih, ključan za ambijcije koje se tiču prezimljavanja na međunarodnoj sceni. Janković je propustio gostovanje u Surdulici, zbog lakše povrede zadnje lože, koju je „vukao“ još iz dresa reprezentacije Crne Gore, ali je lekarski tim crno-belih, predvođen dr Ilijom Rosićem, uspeo da ga osposobi pred važno gostovanje.

S obzirom da je Zoran Tošić igrao završnih pola sata protiv Radnika to je jasan signal da je i reprezentativni vezista spreman za meč sa Skenderbegom, za koji - s obzirom da nema ni povređenih ni kažnjenih - konkurišu svi fubaleri.

Jedino je van stroja Alen Stevanović (preventivna pauza), mada on i nije licenciran za mečeve grupne faze Lige Evrope.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar