Јесен у тамно плавим и црвеним тоновима

Иако почетак јесени ни мало не подсјећа на кишовито и тмурно вријеме и иако хватамо последње зраке сунца, излози бутика и гардероба коју можемо видјети сигурно наговјештава почетак праве јесење сезоне.

Мода и љепота 16.10.2017 | 15:36
Јесен у тамно плавим и црвеним тоновима
Тренди брендови су и ове године били маштовити, па су тако уз незаобилазно задржавање одређених старих трендова, нове колекције оплеменили новитетима.

Када је ријеч о бојама надолазећу сезону обиљежиће бордо, тамно плава, маслинасто зелена као и сви тонови јесени. Комбинације црвено плаво са примјесама бијеле биће актуелне и током јесењих дана. Бомберс јакне, водоотпорне зимске јакне и теди крзно обиљежиће надолазећу сезону. За жене ту су јесење хаљинице са мантилима или јакнама, прслуцима, а кардиган, кошуља и дзинс ће ове сезоне владати како међу тинејџерима тако и оним озбиљнијим дамама, јер је то општеприхваћена комбинација и за посао и за школу. Кошуља је може се рећи одјевни комад број један. Пругаста, каро узорак или једнобојна са одређеним детаљима показаће да сте особа од укуса.Наравно уз све ово неизбјежни су детаљи, торбице, ешарпе обућа која ће свакако доприњети комплетном утиску.

И мушки дио се може радовати веома носивим и урбаним моделима. Џинс, панталоне у боји, дуксеви, кошуље и џемпери су и ове сезоне актуелни. Тамно зелена, црвена, плава и сива су боје које доминирају. За савремене пословне младе људе ту су и кошуље са класичном или руском крагном, сакои капути и одговарајуће ципеле. Бомберс јакне и водоотпорне зимске јакне , прслуци као и кожне јакне за мушкарце биће прави избор.
Слојевито облачење ће и сваког мушкарца декларисати као пратиоца модних трендова.

БН  ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар