Jesen u tamno plavim i crvenim tonovima

Iako početak jeseni ni malo ne podsjeća na kišovito i tmurno vrijeme i iako hvatamo poslednje zrake sunca, izlozi butika i garderoba koju možemo vidjeti sigurno nagovještava početak prave jesenje sezone.

Moda i ljepota 16.10.2017 | 15:36
Jesen u tamno plavim i crvenim tonovima
Trendi brendovi su i ove godine bili maštoviti, pa su tako uz nezaobilazno zadržavanje određenih starih trendova, nove kolekcije oplemenili novitetima.

Kada je riječ o bojama nadolazeću sezonu obilježiće bordo, tamno plava, maslinasto zelena kao i svi tonovi jeseni. Kombinacije crveno plavo sa primjesama bijele biće aktuelne i tokom jesenjih dana. Bombers jakne, vodootporne zimske jakne i tedi krzno obilježiće nadolazeću sezonu. Za žene tu su jesenje haljinice sa mantilima ili jaknama, prslucima, a kardigan, košulja i dzins će ove sezone vladati kako među tinejdžerima tako i onim ozbiljnijim damama, jer je to opšteprihvaćena kombinacija i za posao i za školu. Košulja je može se reći odjevni komad broj jedan. Prugasta, karo uzorak ili jednobojna sa određenim detaljima pokazaće da ste osoba od ukusa.Naravno uz sve ovo neizbježni su detalji, torbice, ešarpe obuća koja će svakako doprinjeti kompletnom utisku.

I muški dio se može radovati veoma nosivim i urbanim modelima. Džins, pantalone u boji, duksevi, košulje i džemperi su i ove sezone aktuelni. Tamno zelena, crvena, plava i siva su boje koje dominiraju. Za savremene poslovne mlade ljude tu su i košulje sa klasičnom ili ruskom kragnom, sakoi kaputi i odgovarajuće cipele. Bombers jakne i vodootporne zimske jakne , prsluci kao i kožne jakne za muškarce biće pravi izbor.
Slojevito oblačenje će i svakog muškarca deklarisati kao pratioca modnih trendova.

BN  TV

Komentari / 0

Ostavite komentar