Паклени планови Бијеле куће

Руски медијски аналитичар Јури Крупнов тврди да ће амерички председник Доналд Трамп започети одузимање девизне имовине руским олигарсима 2. фебуара наредне године.

Свијет 14.10.2017 | 21:32
Паклени планови Бијеле куће
"Већ 2. фебруара следеће године, шест недеља пре председничких избора у Русији, САД ће започети демонстрациону експропријацију богатства скривеног у иностранству од стране наших олигарха и званичника. Сума је значајна. Према неким проценама, од 1 до 2 милијарде долара", тврди Крупонов.

На питање одакле му тачан датум и да ли је његов извор ЦИА, Крупнов каже:

"Па, врло је лако израчунати. Не морате да будете ЦИА. Сетите се, 2. августа, Трамп је потписао амерички закон "о борби против противника Америке путем санкција"? Према овом закону, државни секретар, одељење Трезора САД, шеф Националне обавештајне службе имају 180 дана да поднесу извештај Конгресу о највећим руским привредника који су у вези с Кремљом, указујући на величину и изворе њихових прихода, информације о породичним средствима (укључујући жене, браћу и сестре, родитеље и децу), као и информације о њиховим пословним контактима са страним компанијама. Крајњи рок за подношење извештаја истиче  2. фебруара. Његово објављивање ће сигурно дати зелено светло за почетак "лова на благо" скривено у офшор компанијама руских власника. Све је једноставно и јасно. У складу са законом. Иначе, зашто припремати извештај?"


Јури Крупнов

Крупнов каже да ће се Конгрес побринути да Трамп не "заборави" да то учини 

"Конгрес прати рад председника. Још крајем септембра, два позната сенатора русофоба - републканац Џон Маккеин и демократа Бен Кардин јавно су апеловали на Трампа са захтевом да почне у пуној снази да спроводи нове санкције 2. августа. И тада је амерички председник хитно поставио кустосе за анти-руске санкције. Верујте да ће га подсетити и овог пута", завршава Крупнов.

Извор: балканс.кп.ру

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

цајка

14.10.2017 19:48

Можда је зато и овог нашег ухватила паника , ко зна шта је он прихватио да уради до 2, фебруара .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.10.2017 20:29

Кад цовјек оболи öд теске мрзње према свом народу свом преседнику својој РС теско њему.

Name

рере

14.10.2017 21:48

Твом председнику.

Name

Ре Ре

15.10.2017 00:08

Прво додик није народ,друго није ни РС и треце ако је твој преседник није од нас многих. Зар ту треба нека мрзња да се казе ако неко не ваља и да тај исти ради против народа којег представља и да тај није Република Српска вец само један олос. Твој преседник мој није нити це икад бити. А не мрзим га вец залим.

Name

Турбоскара

15.10.2017 06:21

Кад цовјек тескп оболи од сљепоце према своме напаценпм превареном унистеном у појам убијом своме народу и то невидо кад Једног сверцера за време рата преваранта манипулатора кримоса пљацкаса свога народа назива предцедником и велицага.Кад види Рс покрадену без економије привреде здравства просвете културе затворени фабрика банака стецајева презадузена од бога и ммф и то невиди јао њему.А Руси нек америма врате истом мјером.

Name

Да се зна

15.10.2017 06:47

Србин сам али то нешто није мој предсједник него сподоба за десет дозивотних робија,Славићу кад оде на било који начин.

Name

Ре

15.10.2017 07:53

Који зелени на порталу.какав је био злоцинац алија па сте га подрзавали.какав је какир па га подрзавате.ви сте једна стока И ниста висе.

Name

Ре -ре

14.10.2017 21:01

Поведи га кучи кад толико га волиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

15.10.2017 06:19

Све ће РУДОЊА урадити само да задовољи ТРАМПУ.

Name

РС

15.10.2017 09:58

Сви су наси само јаси нико ниста неваља како који долази све гори.

ОДГОВОРИТЕ