Порошенку треба одсјећи руку

Предсједник Украјине Петро Порошенко црпи новац из државног буџета помоц́у фиктивних уговора за снабдијевање оружаних снага, изјавила је на телевизији "Њуз 1" посланица Врховне раде Јулија Тимошенко.

Свијет 14.10.2017 | 19:28
Порошенку треба одсјећи руку
Тимошенкова се пожалила да се Порошенко понаша "крајње цинично" када се, док руча са војницима, хвали како се укусно кува у његовој куц́и, а при томе пере огромна средства из буџета наводно за потребе војске.

Она је такође коментарисала изјаву предсједника о борби против корупције. Он је недавно обец́ао да ц́е "откинути руке" кривцима за подмиц́ивање у Министарству одбране.

Тимошенкова сматра да би Порошенко, прије свега, требало да одсјече руку самом себи.

"Када сам чула да ц́е он одсјец́и руке свим корумпираним званичницима у војсци, помислила сам како ц́е он без руку наставити да прави такве уговор"“, нагласила је она.

"Можда је он као змај из бајке, којем када одрубе једну главу на њеном мјесту израсте друга глава. Тако је и код нас са рукама одсјеченим за корупцију. Прво мора предсједнику да се одсјече рука", изјавила је посланица.

Тимошенкова је раније саопштила да ц́е 2019. године учествовати на предсједничким изборима у Украјини како би "земљу поставила на ноге".

Извор: Спутњик

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зоран

15.10.2017 04:04

Ову кода су школовали у СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

15.10.2017 06:17

Зена је у праву !!! Украјински Пресједник ниста није остварио да се мозе похвалит . или да га други похвале. Страсно смеце од цовека. Јадан Украјински Народ само нека обецања а од тога ниста. Њга треба пред Суд да одговара за све преваре . ЛОПУЗА ЈЕДНА. На крају бјези негдје на Запад. Украино владст вам је смеце. Брацо мила опаметите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

15.10.2017 07:55

Како није,остварио исто као Додик,толико да му не мора ни цукун-цукун-цукун унуче радити!

Name

ре

15.10.2017 10:21

Ма жена је несто а ла наша Весна Пешиц.

Name

Неђо.18.Октобар.2017

18.10.2017 16:16

Тимошенко је напустила,Украину зато штоје крала.Судили су јој заради крђе.Ништа није боља од,Порошенка.Порошенко је направијо рато у,Украини.Њега подржава,Америка.Амери су мислили да узму,Крим даби направили базу као на,Косову да лакше контролишу,Русију.Зато су увели санције,Русији заради,Крима.Није Нато Алијанса него,Нато пљачкаши.Нити је Порошенко нити је,Тимошенкова.Обоје су лопови.

ОДГОВОРИТЕ