Ђаци украли ауто због јединица

Припадници Полицијске станице у Цазину обавили су данас разговор са родитељима два ученика деветог разреда Основне школе "Цазин 1", који су јуче у послијеподневним сатима, на кратко вријеме украли аутомобил у власништву наставнице П. А. (44).

Босна и Херцеговина 13.10.2017 | 15:56
Ђаци украли ауто због јединица
Поменутом разговору присуствовали су и радници Центра за социјални рад.

Према ријечима портпарола МУП-а УСК, Сњежане Галић, ради се о 14-годишњаку и 15-годишњаку, који су искористили тренутак непажње те из торбе наставнице украли кључеве аутомобила голф 4.

Након тога су се с паркинга испред школске зграде одвезли аутомобилом, да би га након непуних пола сата вратили на исто мјесто.

У међувремену, П.А. је примјетила нестанак возила те о томе обавијестила полицију чији припадници су се затекли на лицу мјеста баш у тенутку када су малољетници аутомобил довезли натраг.

Незванично, сазнајемо како су се ученици на овај начин жељели осветити наставници која иначе предаје математику, за лоше оцјене.

Случај је преузео кантонални тужилац, а ово кривично дјело је оквалификовано као "одузимање туђе покретнине".

(Независне новине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

СЕНКА

13.10.2017 18:32

ТОСУ РОДИТЕЉИ ТАКО ВАСПИТАЛИ ДЈЕЦУ САД РОДИТЕЉИ НЕК ОДГОВАРАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјеца су добра

13.10.2017 21:15

Мени и сад послије 25 година саљу сапуне и руцнике те мало кафе као 'милосту'. Она се изивљава и досло дјеци до грла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има и лоших ђака

14.10.2017 08:10

Шта учитељи треба да раде, да свима дају одличне оцене без обзира на знање? Може се приметити да у последње време има све више деце без нормалног одгоја те се због тога понашају као криминалци. Овакво понашање није прихватљиво само због пар јединица. У школама нам је потребна дисциплина не тетошење. Добро понашање треба наградити а лоше казнити те би у томе највећу улогу требали да играју родитељи.

Name

ветеран

14.10.2017 19:33

Има врло лоших предавача, сјећам се свога професора математике у првом разреду средње саобраћајне сколе у Сарајеву гдје сам прву годину пао на поправни из математике. У другом и касније промијенио се професор, заволио сам предмет и никад испод четворке нисам имао... Много зависи како наставник зна пренијети то знање..

Name

мф

14.10.2017 06:22

А ста сада Момци се мало провозали и вратили ауто, то није крада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

14.10.2017 11:54

Наставници математике глуме величине.Показу само 1 или 2 задатка и траже од дјеце да сами раде задаће.Морао сам плаћати инструкције да дјеца имају 5.