Крио се од жене: Тунел до кафане

Водоинсталатер из Ирске ископао је тунел од своје спавац́е собе до локалног паба који се налази 800 метара од његове куц́е. За то му је требало пуних 15 година, а на идеју је дошао након што је одгледао филм „Бекство из Шошенка“.

Свијет 13.10.2017 | 15:57
Крио се од жене: Тунел до кафане
Разлог?

Његова супруга неописиво много хрче.

„Моја супруга има проблеме с хркањем. Након што сам одгледао филм ’Бекство из Шошенка‘ 1994. године, одлучио сам да предузмем нешто у вези са тим, па сам почео да копам рупу испод кревета у правцу паба“, изјавио је Петси за „Тирон трибјулешенс“.

„Користио сам све могуц́е врсте алата, од кашичице до бушилице за тунел коју сам успео да однесем у рупу када је жена била у куповини. Тек сам 2009. године успео да изађем на другу страну, и то у женски ве-це и оставу“, додао је.

Петси је претходних пет година свако вече одлазио у паб у 11 сати увече и врац́ао се у један сат после поноц́и. Његова жена није ни слутила шта њен муж ради и где иде када она заспи.

„Да будем искрен, драго ми је што сам ухвац́ен. Жена је увек ујутро осец́ала да миришем на алкохол, а ја сам јој одговарао да је то мој природни мирис. Било је само питање времена када ц́е ме неко ухватити“., објаснио је.

„Власник паба се увек питао како увек долазим ниоткуда у исто време, и како нестајем из женског тоалета“, изјавио је Ирац.

Тунел је откривен након што је избио проблем с канализацијом који је изазван пуцањем цијеви коју је Петси случајно ударио док је копао рупу.

б92.нет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Човјек

16.10.2017 09:58

је легенда.

ОДГОВОРИТЕ