Krio se od žene: Tunel do kafane

Vodoinstalater iz Irske iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće. Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film „Bekstvo iz Šošenka“.

Svijet 13.10.2017 | 15:57
Krio se od žene: Tunel do kafane
Razlog?

Njegova supruga neopisivo mnogo hrče.

„Moja supruga ima probleme s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film ’Bekstvo iz Šošenka‘ 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi sa tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba“, izjavio je Petsi za „Tiron tribjulešens“.

„Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašičice do bušilice za tunel koju sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski ve-ce i ostavu“, dodao je.

Petsi je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

„Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutro osećala da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti“., objasnio je.

„Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog toaleta“, izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

b92.net

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Čovjek

16.10.2017 11:58

je legenda.

ODGOVORITE