Грмело на полувремену са Грузијом: Еј, бре, људи...!

45 минута нас дели од Светског првенства! „Било је много јаких речи, а то нам је требало. Искуснији репрезентативци су тргли екипу, пре свих Матић, Ивановић и Коларов“, каже Немања Гудељ.

Фудбал 11.10.2017 | 13:45
Грмело на полувремену са Грузијом: Еј, бре, људи...!
Српски репрезентативац Немања Гудељ у разговору за дневни лист Ало открио је детаље са полувремена утакмице са Грузијом, када су старији репезентативци успели да тргну екипу и мотивишу је за шестоке нападе у другом полувремену.

На крају, одлука је пала у драгоценом 74. минуту, када је сјајни Александар Пријовићмајсторском реакцијом затресао мрежу противника.

„Причали смо међусобно на полувремену. Било је много јаких речи, а то нам је требало. Искуснији репрезентативци су тргли екипу, пре свих Матић, Ивановић и Коларов. Они то и треба да раде“, рекао је Гудељ за Ало.

Како то изгледа када загрме тројица најискуснијих?

„Рекли су: 'Еј бре, људи, слушајте – 45 минута нас дели од Светског првенства. Све зависи од нас, морамо да дамо 120 одсто да бисмо победили.' Видели сте, тако је било. Заиграли смо боље и на крају је све добро испало“.

Ипак, реална слика овог тима показаће се на Мундијалу у Русији.

„Видело се да смо, кад покажемо тимски дух на терену, веома добра екипа. Наравно, видим себе у Русији. Сањао сам о томе одмалена“, рекао је Гудељ.

Да је било ошто у свлачионици открива и Душан Тадић.

„Било је грубих речи, јер ствано није могло онако. Нисмо се залагало довољно. Да ли је у питању био грч или нешто друго, не
знам. Морали смо више да трчимо, да изгарамо, а тога није било у првом полувремену. У другом је било много боље, кренули смо другачије и водили се мишљу о томе шта смо све прошли кроз годину дана квалификација”, рекао Тадић.

Орлови су пласман на Мундијал обезбедили први пут након осам година, када су последњи пут учествовали на неком великом такмичењу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар