Grmelo na poluvremenu sa Gruzijom: Ej, bre, ljudi...!

45 minuta nas deli od Svetskog prvenstva! „Bilo je mnogo jakih reči, a to nam je trebalo. Iskusniji reprezentativci su trgli ekipu, pre svih Matić, Ivanović i Kolarov“, kaže Nemanja Gudelj.

Fudbal 11.10.2017 | 13:45
Grmelo na poluvremenu sa Gruzijom: Ej, bre, ljudi...!
Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj u razgovoru za dnevni list Alo otkrio je detalje sa poluvremena utakmice sa Gruzijom, kada su stariji repezentativci uspeli da trgnu ekipu i motivišu je za šestoke napade u drugom poluvremenu.

Na kraju, odluka je pala u dragocenom 74. minutu, kada je sjajni Aleksandar Prijovićmajstorskom reakcijom zatresao mrežu protivnika.

„Pričali smo međusobno na poluvremenu. Bilo je mnogo jakih reči, a to nam je trebalo. Iskusniji reprezentativci su trgli ekipu, pre svih Matić, Ivanović i Kolarov. Oni to i treba da rade“, rekao je Gudelj za Alo.

Kako to izgleda kada zagrme trojica najiskusnijih?

„Rekli su: 'Ej bre, ljudi, slušajte – 45 minuta nas deli od Svetskog prvenstva. Sve zavisi od nas, moramo da damo 120 odsto da bismo pobedili.' Videli ste, tako je bilo. Zaigrali smo bolje i na kraju je sve dobro ispalo“.

Ipak, realna slika ovog tima pokazaće se na Mundijalu u Rusiji.

„Videlo se da smo, kad pokažemo timski duh na terenu, veoma dobra ekipa. Naravno, vidim sebe u Rusiji. Sanjao sam o tome odmalena“, rekao je Gudelj.

Da je bilo ošto u svlačionici otkriva i Dušan Tadić.

„Bilo je grubih reči, jer stvano nije moglo onako. Nismo se zalagalo dovoljno. Da li je u pitanju bio grč ili nešto drugo, ne
znam. Morali smo više da trčimo, da izgaramo, a toga nije bilo u prvom poluvremenu. U drugom je bilo mnogo bolje, krenuli smo drugačije i vodili se mišlju o tome šta smo sve prošli kroz godinu dana kvalifikacija”, rekao Tadić.

Orlovi su plasman na Mundijal obezbedili prvi put nakon osam godina, kada su poslednji put učestvovali na nekom velikom takmičenju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar