Скупштина народа вечерас на Палама

На Палама ће данас бити одржана "скупштина народа" у организацији клубова посланика СДС-СРС, ПДП и НДП у Народној скупштини Републике Српске, најављено је из Савеза за промјене.

Република Српска 11.10.2017 | 09:01
Скупштина народа вечерас на Палама
Скуп ће бити одржан у Културном центру, са почетком у 18.00 часова.

Ово је друга "Скупштина народа" која се одржава у организацији посланика опозиције у Народној скупштини Републике Српске.

Прва је одржана у Бањалуци, на којој су били присутни и српски члан у Предсјендиштву БиХ Младен Иванић и замјеник предсједавајуће Представничког дома Парламента Бих Младен Босић.

До "Скупштине народа" дошло је након што опозициони посланици ниу успјели да скупштинско засједање врате у оквире  устава, закона и пословника о раду.

Захтијевају да Народна скупштина буде највећи законодавни орган, што по Уставу и јесте, а не, како тврде опозиционари, проточни бојлер за незаконите одлуке.

(БН)

Коментари / 36

Оставите коментар
Name

сократ

11.10.2017 07:03

Народ ће ово препознати. Пуна подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зозон

11.10.2017 07:29

Наравно да ће препознати и казнити, на следећим изборима, оне који покушавају наштетити Републици Српској. Народ је рекао гласно на прошлим локалним изборима шта хоће а сада ће још гласније речи.

Name

Истина

11.10.2017 08:03

Народ це препознати добар сатор, музику, прасетину, јањетину, пјеваљку итд ..јос кад би несто могло да се натакне на ону ствар било би алл инцлусиве. То Баја зна и његови јастребови и зато це да отимају (Проинтер, Ланацо, МГ Минд, Станковиц....) паре гдје год стигну да имају за изброрне забаве. Тако да ове скупстине су вјетар у празно код српског народа и то само опозиција не види. До избора их нико неце хтјети висе слусати и заборавит це све.

Name

ЗОЗОН

11.10.2017 09:02

Пропалом кримосу додику се близи крај! Слиједи хапсење,суд и на крају затвор за тог кримоса!!!

Name

БАШ ИСТИНА

11.10.2017 09:08

За "Истина": Нажалост ово је заиста наша стварност. Овај коментар сажето али врло добро, можда чак одлично, дефинише стање духа у нашем народу! "Шатор", "паланка", ..., су тренутни домети "наших" интересовања! Далеко највећи број "нас" није заинтересован за успостављање реалних вриједносних параметара на бази којих би функционисао јавни живот на овом простору. То народ не препознаје и колико год се (ријетки) појединци трудили да својим личним примјером покажу како треба бити поштен, вриједан, стручан у сфери посла којим се бави, културан, добронамјеран, ..., то "не пије воде". Народ хоће вашар, шатру, цинцили-минцили, и ако нисте спремни да "играте" у "таквом колу" нема вас нигдје па таман и да имате Ајнштаново знање. Тужно, али истинито! Волио бих када би неки стручњак дао неку анализу каква је то "болест" (епидемијског карактера) захватила наш народ. Шта се то са нама (колективно) догађа ???! И поред чињенице да на наше стање утичу и глобални свјетски токови, интереси великих сила, интереси крупног свјетског капитала, итд, никако не могу прихватити да су за наш хаос више криви сви други, него ми сами. Дубоко сам увјерен да узрок нашег лошег стања углавном лежи у нама (колективно), те да одатле мора произаћи почетак рјешавања. Све док то не крене тим путем, бојим се, да ћемо и даље (колективно) пропадати. Неће нико доћи нити са друге планете, нити из друге државе да рјешава наше проблеме. Ти проблеми УПОРНО ЧЕКАЈУ да се ми ухватимо у коштац са њима, а ми, по свему судећи, (колективно) немамо ни знања ни воље за то. Изгледа да смо "осуђени" да таворимо. "Спаса нам нема, а пропаст не можемо".

Name

Симо

11.10.2017 09:18

Ови желе да нас тотално подјеле, себе као политички фактор толико маргинализују да су ван сваке и теоријске шансе за било какав успјех на изборима, што се показало у локалу. Овакве ствари се иначе у нормалним државама строго кажњавају.

Name

КОНДОР

11.10.2017 07:17

НАРОДУ ТРЕБА САОПСТИТИ КАКВУ ВИЗИЈА ДРУСТВА СЕ НУДИ И ДА ЈЕ НУДЕ: КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА РС ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА, КАНДИДАТ ЗА ЦЛАНА ПРЕДСЈЕДНИСТВА БИХ БРАНИСЛАВ БОРЕНОВИЦ И КАНДИДАТ ЗА ПРЕМИЈЕРА РС ДРАГАН ЦАВИЦ. ДА НАРОД ЗНА КАКВО ДРУСТВО НУДИТЕ И КОЈИ НУДЕ ДРУГАЦИЈИ ЗИВОТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.Е Кондор

11.10.2017 07:39

Слазем.се друзе да треба да казу појединацне функције.Али ако у било којој прици буде онај обрван Крсмановиц из Фоце од мене неце добити ни гласа.Он да заговара бомбардовање и укидање Српске да би се увукао Муслиманима није то постено.

Name

Дијагноза

11.10.2017 07:56

И да се закуну, потпушу заклетву као и њихови сарадници и да ураде психолошке прегледе да не буде после да су и они луди.

Name

Објективко

11.10.2017 07:58

Немој то да саопште разбјезаце се 150 људи колико може стати овде.

Name

ре

11.10.2017 08:03

Веома добро размисљање.Вукота обавезно, Борановиц свакако прије Иваница.Цавицу свака цаст али несто друго треба мозда скупстина,или кординација нека јака.Знаци конкретне ствари са народом прицати и тразити мисљење људи обицних,а не дрзати им предавања.Треба се приблизити муци људи а не прицати теске и несхватљиве теме.Изаци са именима ових кандидата сто прије и градити прицу на њима са обицним свјетом.Јос Босиц, Мектиц, Пандурровицка,људи из пдп и отприлике то је срз.Има простора и мјеста за све само треба зестоко ударити по резиму.

Name

Р.е..Ре..

11.10.2017 08:18

Свака част за Пандуривићку и Мектића,они немају длаке на језику.Бореновић обавезно,прије Вукоте ја би ишао са Шаровићрм или Мићићем.Слажем се и за оног 1Крсмановића био са код родбине у Фочи и слушао сам га.Човјек само млати празну сламу!Ни мени се није свидио на прву...некако је наопак!

Name

Народ

11.10.2017 08:33

Није спорно понашање опозиције према позицији,али ако хоће да добију повјерење народа онда морају да раде са народом на терену.Нормално за то морају да имају квалитетне људе на терену и да поред критика власти морају да понуде конкретна рјешења.Народ је доста ове власти,али биоскопске сале јасно показују да нема повјерење у овакву опозицију.Опзиција је успјела постићи јединство и одговарајући степен активности,на нивоу најужег руководств.Мада и ту оно што ураде након мјесец Крмановић оде на федералне медије да изјаву и поништи све ретултате.То што иду по терену и посигну неки ефекат то није ништа ако то нема континуитет кроз активности активиста опозиције и ако њихова понашања су компромитантна.Оног момента кад умјесто биоскопских сала буду пунили спортске хале значи да сте почели да враћате повјерење код народа.Народ не подржава ову власт али не вјерује ни вама,па како да вам вјерује кад је власт у скупштини купила један цио посланички клуб,а немојте мислити да им трева да неби још купили исто толико...

Name

Кнез

11.10.2017 08:44

Кондореее, зец је јос у шуми ...полако са ражњем.

Name

Брчкало

11.10.2017 08:14

Навратићу и ја накратко, да видим шта се ту догађа. Морам на Јахорину имам преча посла, крчим плац за пансион.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.10.2017 09:18

Мису један,нисте Брцкалу ни до кољена.Лајте накостресени пси,караван це да пролази.

Name

Жика

11.10.2017 09:32

Сацекај и Мома Благојевица.

Name

Антонио вивалди

11.10.2017 09:37

Мирослав Брцкало је народни човјек ,поштен човјек ,који нема афера. За прозивање и Јахорину сте много лицемјерни и бједни мало горе отидјите па видите шта је све снсд дао својим тајкунима који су земљиште на јахорини добијали за џаба.Зна се ко и како .Плус што су ту исту Јахорину довукли у стечај и опрати десетине милиона марака кроз Олимпијски центар и дјелили земљиште својим подобним тајкунима.Мирослав Брцкало је понос Пала и као такав најбоље представља свој народ и свој крај.

Name

Хм

11.10.2017 09:37

Каква је логика медју овим примитивним народом.По народној дефиницији,ни један политицар не смије имати ниста од имовине.Имао сам прилику да упознам Брцкала и имам само ријеци хвале.Цовјек узео кредит,купио плац.Све у складу са законом.

Name

Васо

11.10.2017 09:51

Јадни и мали мозгови, ваљда цовјек мозе купити плац на насој планини, а знамо да би појединци радије арапе довели.

Name

Фотограф

11.10.2017 09:58

Ови из СНСД-а не дају човјеку ни да купи плац, а они одмах почињу пљувати. Како вас није срам говорити на господина Брчкала који је поред функције у Бања Луци увијек ту за своје суграђане са Пала. Погледајте мало своје редове што је Миле окитио своје поданике и дјелио шаком и капом. Па му мало и то па узео хеликоптер ко приватно возило.

Name

ре Хм

11.10.2017 10:05

Не смије користити свој политички утицај и положај за остваривање личне материјалне добити. Ко је од обичних смртника знао за лицитацију на којој су се продавали плацеви на Јахорини???? Нико. И ако је била објављена то, је учињено у ''Вечерњим бг.'' по уходаној пракси, кад се жели нешто прикрити од локалне јавности. У насељу ''Обилићево'', локални политичари и њима блиске особе су покуповале општинску земљу за багателу, па је сад препродају за троструко веће износе.

Name

Мишо

11.10.2017 10:35

Нека народ Пала каже шта мисли, скуп је интерактивног карактера тако да ће се чути свачији глас.

Name

Мука

11.10.2017 11:55

Једино на Палам ПДП има чврсто упориште. Поред Брчкала имају још пуно честитих људи, и грађани Пала то препознају, што и показују резултати. ПДП са Пала је једини који доноси превагу цијелом ПДП на регији. Многи су покушавали са разним подвалама и нападима, али сви ПДП општински одбори треба да знају да ако изгубе Пале губе цијелу регију. Напријед до коначне побједе.

Name

ре Брцкало

11.10.2017 14:40

Јадо иду избори иди на листу и доби гласове на образ и цаст и купи плац након 10 год проведених у политици.Брцкалу и његовој породици зелим добро здравље.

Name

рере Брчкало

12.10.2017 15:09

Свако добро му желим и његовој породици, али по твојој матрици ништа није спорно што је Додик направио царство, јер је за 30 година бављена политиком, могао то сасвим легално урадити. У чему је онда проблем, зашто је он лопов а други који за десет година ''ушеде'' 200.000 марака нису.

Name

Исток

11.10.2017 08:20

Браво,пуна подрска.Нек' се цује глас Паљана,јер су Пале родно мјесто РС.Јединствена санса да народ цује оно сто нема прилику на резимској РТРС.СТОП СИЛОВАЊУ УСТАВА,ЗАКОНА И ПОСЛОВНИКА НСРС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко, ко

11.10.2017 12:03

Глас Паљана полако блиједи, СДС и ПДП са Пала држи све општинсек одборе на регији живима. Додик треба само да унесе раздор у Палама и регија је његова. Већ је превукао Голића на своју страну, а са колико народних пара располаже не би ме чудило да купи још десеторицу.

Name

ЗОЗОН

11.10.2017 09:00

Одлицан потез опозиције! Пропали додик је у паничном страху од скупштине народа и губи изборе 100% идуце године и онда му слиједи затвор! Инаце јутрос су сви медији објавили како се овај пропали кримос додик налази на црној листи Амера са најгорим свјетским олошом,шљамом и криминалцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

11.10.2017 09:13

Прилка да се несто нормализује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

11.10.2017 09:33

Стиснути их вецарас не сме бити фула мора бити пуна сала да се не мозе бацити сибица..а то је 25о људи ваљда се мозе напунити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Објективко

11.10.2017 14:47

Ниси ти нимало објективан.Само људи који воле и подрзавају Брцкала могу напунити салу од 1500 мјеста.Казем Брцкала јер видим да сте ви из СНСД ударили највисе по њему.Знаци да је добар и лицно мислим да јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

11.10.2017 15:27

Јадни ви кад вам је Брцкало битан фактор,сједите и коментарисите!!!Додоооо опеттт главни хехехехехехехех

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа Доооодо

11.10.2017 17:37

Мора да си данас здеро с Додом на Палама. И ти поредис постеног и цеститог Брцкала са Додиком који је опустосио РС и данас здере са својим лопинама народним парама.

Name

рере ре Брцкало

12.10.2017 20:16

Па није купио плац на Мајорци него на Јахорини и то 100тињак квадрата,како ви СНСД овци све дизете на квадрат. Плац на Јахорини од 100 квадрата коста 200 ооо, сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

3× ре Брцкало

12.10.2017 20:25

Таман да је тај плац платио 200 000 за 10 год у политици то је за 30год 6оо ооо, ти толико процјењујес Додиково богаство. Е мој пријатељу,овај момак то ни за 300 год неце имати колко сад Додик има поготово сто знам да је децко изузетно постен.

ОДГОВОРИТЕ