Дилеру запаљена кућа и ''пежо''

Кућа и ''пежо 206'', власништво В. К. из Источне Илиџе, изгорјели су јутрос у пожару чији се узрок утврђује, саопштено је из полиције.

Босна и Херцеговина 09.10.2017 | 20:48
Дилеру запаљена кућа и ''пежо''
Тај стамбени објекат је, званично, власништво жене, али мјештани тврде да је власник наводно њен брат Вања Кењић, који је полицији од раније познат због диловања дроге.

Мјештани притом истичу да је у питању монтажна кућица, уз чији је зид био паркиран ауто.

"Све указује на то да је прво запаљен ауто, а онда се ватра проширила и на објекат. Десило се то у глуво доба ноћи, тако да су касно о свему обавијештени и ватрогасци, па објекат и возило упркос брзој реакцији нису успјели спасити", прича један мјештанин, који није желио да се представи.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче око 4.35 пријављено је да у насељу Младичко поље 3, општина Источна Илиџа, горе пежо и кућа.

"Припадници Ватрогасне јединице Источно Сарајево угасили су пожар, а стамбени објекат и возило су у потпуности изгорјели", рекли су из полиције, додајући да је у току утврђивање узрока пожара.

Његош Вукадин, старјешина Ватрогасне јединице Источно Сарајево, потврдио је да је на мјесто догађаја прво изашла једна ватрогасна екипа, гдје је затекла пожар који је већ био у поодмаклој фази.

"Ријеч је о монтажном објекту и ватра га је брзо захватила и прије него што је наша екипа дошла. Након прве екипе, ангажоване су још двије екипе, како би спријечиле опасност од ширења пожара.

Узрок пожара утврђују надлежни органи и о томе вам не могу ништа рећи, али вам могу потврдити да се ватра са возила проширила на стамбени објекат", рекао је Вукадин.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

срамота!!

10.10.2017 07:40

Цовјек нам доноси дрогу и брине се да сваку нарудзбу испостује, а ми њему овако. Гдје цете му куцу запалити, па цовјек је могао имати дрогу у куци. Знате ли ви која је то стета? Не знам ста да казем, срамота!

ОДГОВОРИТЕ