Dileru zapaljena kuća i ''pežo''

Kuća i ''pežo 206'', vlasništvo V. K. iz Istočne Ilidže, izgorjeli su jutros u požaru čiji se uzrok utvrđuje, saopšteno je iz policije.

Bosna i Hercegovina 09.10.2017 | 20:48
Dileru zapaljena kuća i ''pežo''
Taj stambeni objekat je, zvanično, vlasništvo žene, ali mještani tvrde da je vlasnik navodno njen brat Vanja Kenjić, koji je policiji od ranije poznat zbog dilovanja droge.

Mještani pritom ističu da je u pitanju montažna kućica, uz čiji je zid bio parkiran auto.

"Sve ukazuje na to da je prvo zapaljen auto, a onda se vatra proširila i na objekat. Desilo se to u gluvo doba noći, tako da su kasno o svemu obaviješteni i vatrogasci, pa objekat i vozilo uprkos brzoj reakciji nisu uspjeli spasiti", priča jedan mještanin, koji nije želio da se predstavi.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče oko 4.35 prijavljeno je da u naselju Mladičko polje 3, opština Istočna Ilidža, gore pežo i kuća.

"Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo ugasili su požar, a stambeni objekat i vozilo su u potpunosti izgorjeli", rekli su iz policije, dodajući da je u toku utvrđivanje uzroka požara.

Njegoš Vukadin, starješina Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo, potvrdio je da je na mjesto događaja prvo izašla jedna vatrogasna ekipa, gdje je zatekla požar koji je već bio u poodmakloj fazi.

"Riječ je o montažnom objektu i vatra ga je brzo zahvatila i prije nego što je naša ekipa došla. Nakon prve ekipe, angažovane su još dvije ekipe, kako bi spriječile opasnost od širenja požara.

Uzrok požara utvrđuju nadležni organi i o tome vam ne mogu ništa reći, ali vam mogu potvrditi da se vatra sa vozila proširila na stambeni objekat", rekao je Vukadin.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sramota!!

10.10.2017 07:40

Covjek nam donosi drogu i brine se da svaku narudzbu ispostuje, a mi njemu ovako. Gdje cete mu kucu zapaliti, pa covjek je mogao imati drogu u kuci. Znate li vi koja je to steta? Ne znam sta da kazem, sramota!

ODGOVORITE