Рјешења тражити уз помоћ дијалога

Начелник општине Сребреница Младен Грујичић сагласио се данас са предсједником СДС-а Вукотом Говедарицом и представницима Општинског одбора те странке да не треба ставарати раздор међу људима и партијама и да је о свим питањима неопходно разговарати.

Босна и Херцеговина 09.10.2017 | 19:03
Рјешења тражити уз помоћ дијалога
"Рјешења треба тражити дијалогом", рекао је Грујичић новинарима у Сребреници послије састанка на којем је разговарано о запошљавању, платама и сарадњи локалне заједнице са странкама.

Он је рекао да су Говедарица и чланови СДС-а исказали незадовољство расподјелом мјеста и заступљеношћу кадра те странке у локалној управи и установама, као и висином плата.

Грујичић је нагласио да су за њега сви грађани исти и да настоји да има исти однос према свима.

"Свако радно мјесто је успјех. Запошљавање једног радника из било које партије је један проблем мање за ову заједницу. Волио бих да неки страначки лидер дође у Сребреницу са инвеститором који би отворио одређени број радних мјеста. Нека сви запослени буду из странке тог лидера, то ми не би сметало јер би било корисно за цијелу општину", каже Грујичић.

Говедарица је рекао да је разговарано о сарадњи и односима српске компоненте у Скупштини општине и локалној администрацији, као и о неким неспоразумима на општинском нивоу.

Он је истакао да није СДС једини био незадовољан у овој општини, него и ДНС, те додао да је задовољан данашњим разговором о успостављању боље сарадње ради успјешнијег рада Скупштине општине и заступања српских интереса.

"Очекујем да резултат те сарадње буде да Србин поново буде изабран за начелника Сребренице", рекао је Говедарица.

Он је подсјетио да је на прошлим изборима СДС са осталим српским странкама снажно подржао Грујичића да би Сребреница добила Србина за начелника општине и истакао да је та историјска прилика искоришћена.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сребреница

09.10.2017 22:42

Једини политицар,а прије свега цовјек,који је данас био са народом,у теском тренутку за Сребреницке зртве,и у Сребреници. Све похвале за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ