Калинић: Гудурић је имао много питања о Фенербахчеу

"Дешава се да играмо три утакмице недељно, путујемо, а онда противник игра против нас као да му је последња утакмица у животу. И имају седам или девет дана да се спреме за нас", каже Никола.

Кошарка 11.10.2017 | 13:30
Калинић: Гудурић је имао много питања о Фенербахчеу
Никола Калинић се још опоравља од повреде која га је одвојила од Европског првенства, а у разговору за Еурохупс истиче да ће му бити потребно још две до три недеље опоравка.

"Повреда је мало компликованија него што смо мислили. Радимо све што треба, надам се да ћу за две до три седмице бити спреман да играм", рекао је Калинић.

Како му се чини нови тим Фенербахчеа?

"Менаџент клуба је одрадио свој део посла, сада је на нама да покажемо колико вредимо. Стигли су нови момци, потребно је да се што пре уиграмо и кренемо од почетка са добрим играма. Познајем овај систем, ту је Жељко, знам како све функционише".

У тим је стигао и Марко Гудурић, неко кога познајеш јако добро.

"Разговарали смо, наравно. Играли смо заједно у репрезентацији. Постављао ми је много питања, рекао сам му да мора да буде стрпљив, да ће и сам видети. Не мора све да зна пре него што дође, да остави нешто да би се изненадио када дође. Он је млад дечко, добар момак, вредан је. Допринеће својом креативношћу, погоцима из тешких позиција. Можда не одмах, али како време буде одмицало биће све бољи", рекао је Калинић и успут похвалио резултат репрезентације Србије на Евробаскету.

У домаћем шампионату противници ће бити веома наоштрени против Фенербахчеа.

"Дешава се да играмо три утакмице недељно, путујемо, а онда противник игра против нас као да му је последња утакмица у животу. И имају седам или девет дана да се спреме за нас. Али, то је нормално. Мислим да ове сезоне имамо и дубљу ротацију него прошле сезоне".

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар