Милерове „отровне стрелице“ Анћелотију!

Коначно можемо нормално да тренирамо! „Хајнкес ће радити с много интересовања и страсти према игри. У овом тренутку потребно је заврнути неколико шрафова како би тим функционисао како треба“, каже Немац.

Фудбал 11.10.2017 | 08:00
Милерове „отровне стрелице“ Анћелотију!
Практично дан пошто је добио отказ у Бајерну одјекнуло је да су највеће звезде немачког шампиона бојкотовале Карла Анћелотија, а да је предводник „побуњеника“ био Томас Милер, те да су у његовом клану били још и Арјен Робен, Франк Рибери, Џером Боатенг и Матс Хумелс.

Недуго пошто је Анћелоти добио карту у једном смеру, огласио се Робен који је упутио низ критика на рачун трофејног стручњака, а сада је своје мишљење изнео Милер.

„Коначно ћемо моћи нормално да тренирамо“, изјавио је Милер после убедљивог тријумфа Немачке против Азербејџана.

„Јуп Хајнкес је прави човек за Бајерн јер зна да инспирише тим, да из њега извуче више, да покаже више жеље, али и да направи бољу дефанзивну поставку“.

На томе се Милер није зауставио...

„Хајнкес ће радити с много интересовања и страсти према игри. У овом тренутку потребно је заврнути неколико шрафова како би тим функционисао како треба. Ми као екипа имамо одговорност и морамо да их изнесемо на прави начин“. 

Тешко ћемо стићи Дортмунд! Само сам реалан... Критичари, не видим да је неко измислио нови фудбал! Нисам стар, осећам се младо

Томас Милер је под вођством Јупа Хајнкеса у његовом прошлом мандату блистао на терену. Убележио је 23 гола и 17 асистенција у свим такмичењима у сезони 2012/13 када је Бајерн узео триплету (Бундеслигу, Куп Немачке, Лига шампиона). 

Бајерн наставља сезону против Фрајбурга у суботу од 15.30. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар