Milerove „otrovne strelice“ Anćelotiju!

Konačno možemo normalno da treniramo! „Hajnkes će raditi s mnogo interesovanja i strasti prema igri. U ovom trenutku potrebno je zavrnuti nekoliko šrafova kako bi tim funkcionisao kako treba“, kaže Nemac.

Fudbal 11.10.2017 | 08:00
Milerove „otrovne strelice“ Anćelotiju!
Praktično dan pošto je dobio otkaz u Bajernu odjeknulo je da su najveće zvezde nemačkog šampiona bojkotovale Karla Anćelotija, a da je predvodnik „pobunjenika“ bio Tomas Miler, te da su u njegovom klanu bili još i Arjen Roben, Frank Riberi, Džerom Boateng i Mats Humels.

Nedugo pošto je Anćeloti dobio kartu u jednom smeru, oglasio se Roben koji je uputio niz kritika na račun trofejnog stručnjaka, a sada je svoje mišljenje izneo Miler.

„Konačno ćemo moći normalno da treniramo“, izjavio je Miler posle ubedljivog trijumfa Nemačke protiv Azerbejdžana.

„Jup Hajnkes je pravi čovek za Bajern jer zna da inspiriše tim, da iz njega izvuče više, da pokaže više želje, ali i da napravi bolju defanzivnu postavku“.

Na tome se Miler nije zaustavio...

„Hajnkes će raditi s mnogo interesovanja i strasti prema igri. U ovom trenutku potrebno je zavrnuti nekoliko šrafova kako bi tim funkcionisao kako treba. Mi kao ekipa imamo odgovornost i moramo da ih iznesemo na pravi način“. 

Teško ćemo stići Dortmund! Samo sam realan... Kritičari, ne vidim da je neko izmislio novi fudbal! Nisam star, osećam se mlado

Tomas Miler je pod vođstvom Jupa Hajnkesa u njegovom prošlom mandatu blistao na terenu. Ubeležio je 23 gola i 17 asistencija u svim takmičenjima u sezoni 2012/13 kada je Bajern uzeo tripletu (Bundesligu, Kup Nemačke, Liga šampiona). 

Bajern nastavlja sezonu protiv Frajburga u subotu od 15.30. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar