Срнић: Заслужили смо већу подршку!

"Знам да ће нас против Арсенала бодрити преко 50. 000 људи, али бих волео да видим испуњене трибине и у Купу Србије и Суперлиги", искрен је везиста црвено-белих.

Фудбал 10.10.2017 | 14:00
Срнић: Заслужили смо већу подршку!
Неуморни првотимац Црвене звезде Славољуб Срнић сматра да би присталица српског вицешампиона мора да буде знатно више на такозваним малим утакмицама, што би сигурно представљало додатни мотив за њега и његове саиграче да још боље одраде постављене задатке.

Црвено-беле сада очекује изузетно напоран период, јер ће до краја октобра имати чак шест утакмица, од којих чак пет у Љутице Богдана.

„Надам се да ће ово бити Звездин октобар. Утакмице на нашем стадиону прилика су за још већу подршку. Заслужили смо. Знам да ће нас против Арсенала бодрити преко 50.000 људи, али бих волео да видим испуњене трибине и у Купу Србије и Суперлиги“, искрен је био Срнић за Журнал.

Утакмица са Динамом из Врања (среда, 18.00) представљаће почетак пакленог низа утакмица до краја месеца, а то су мечеви са Мачвом (14. октобар), Арсеналом (19. октобар), Младости из Лучана (22. октобар), Спартаком (25. октобар) и Земуном (29. октобар).

„Идеално би било да победимо све утакмице, такав расплет би нам олакшао наставак борбе у свим такмичењима. Са друге стране, ни све победе не би смеле да нас опусте. Следе веома важне утакмице и у новембру и децембру. Борба за бодове на шампионском путу, утакмице са Келном и БАТЕ Борисовим за улазак у шеснаестину финала Лиге Европе”.

Успеси Црвене звезде у овој сезони су већ изузетно велики, али црвено-бели ће тек имати пролику да остваре историјске резултате. Евентуалним пласманом у 1/16 финала изабраници Владана Милојевића би постали први тим у историји Лиге Европе којем је успело да то учини од првог кола квалификација.

„Не желим да причам много унапред, али верујем у овај колектив. Објективно, мало ко је осим самих играча и стручног штаба веровао да ћемо остварити и досадашње резултате, ипак, ту смо где смо. Прешли смо невероватан пут досад, имамо квалитет и за наредни корак, а чињеница да бисмо били први који су успели у томе додатни је мотив”, рекао је Срнић.

Црвена звезда се након два одиграна кола у Лиги Европе налази на другом месту иза лондонског Арсенала са четири освојена бода, а наредне две утакмице у групи Х одиграће управо против Тобџија на стадиону Рајко Митић 19. октобра, односно Емирејтсу 2. новембра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар