Српска принцеза у другом стању?

Принц Филип Карађорђевић и нова принцеза Даница, ћерка познатог српског сликара Цилета Маринковића, вјенчали су се јуче нешто послије 15 часова у Саборној цркви у Београду. Испред цркве је био прострт црвени тепих, а било је присутно јако обезбјеђење.

Србија 08.10.2017 | 17:13
Српска принцеза у другом стању?
Млада је блистала у елегантној вјенчаници, коју је, добила на поклон од славне српске креаторке Роксанде Илинчић, док се принц опредијелио за класични фрак. Запажена је била и кума, шведска принцеза Викторија.

Чинодејствовао је патријарх српски Иринеј. Служба је била величанствена и испоштовани су сви српски обичаји. Када су изговорили судбоносно „да”, принцеза Даница је заплакала, а на крају службе младенци су од патријарха на поклон добили Библију.

Оно што су коментарисали готово сви присутни када су видјели принцезу Даницу јесте њен стомачић. По ријечима званица, она је у другом стању, иако до сада ни принц Филип, али ни она, нису подијелили са јавношћу ову информацију.

Након црквеног вјенчања, званице су се упутиле у Бели двор, гдје је уприличен свечани пријем у част вјенчања принчевског пара.

Младенци су госте дочекали у салону, уз Оркестар Светог Ђорђа, чији је Филип покровитељ. Убрзо након што су све званице пристигле, принчевски пар је заиграо традиционално српско краљевско коло, које се играло на дворовима почетком 20. вијека. Овим чином су изазвали право одушевљење међу званицама, да би услиједио и први свадбени плес.

Иначе, младеници су уочи вјенчања изјавили да ће њихово завјетовање пред Богом бити омаж вјенчању краља Александра и краљице Марије, а познаваоци кажу да су у томе и успјели.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тxт

08.10.2017 15:30

То за стомачић треба да се утврди. Не смију се дирати прије брака. Ја ја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

08.10.2017 16:15

Дје главни србин Милорада Додик звани БАЈА

Name

Кукиц

08.10.2017 16:52

Боље да му је дао српски ријецник. Срам га било све једно дјете насих гасарбатера који су родјени вани говоре и српски а овај клемпо ниста, а вамо би да носи титулу принца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чоколада

08.10.2017 17:48

Шта ћемо ако буде мали црни принц, мала чоколадица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бик Који Кара

08.10.2017 18:52

Доодо је послао цеститку,уз извињење због дрзавницких послова и других обавеза сто није присуствовао овом цину.Млого му је зао и за све криви одану му опозицију...

Name

Зеле

08.10.2017 19:02

Мазго,не вријеђај наше племство

Name

Јери

08.10.2017 18:45

ДАЛ НИЈЕ ПРИНЦЕЗА ЗЕЉКА А ПРИНЦ МИЛЕ ХАХА СВЕ ЈЕ МОГУЦЕ У БИХ

ОДГОВОРИТЕ