Srpska princeza u drugom stanju?

Princ Filip Karađorđević i nova princeza Danica, ćerka poznatog srpskog slikara Cileta Marinkovića, vjenčali su se juče nešto poslije 15 časova u Sabornoj crkvi u Beogradu. Ispred crkve je bio prostrt crveni tepih, a bilo je prisutno jako obezbjeđenje.

Srbija 08.10.2017 | 17:13
Srpska princeza u drugom stanju?
Mlada je blistala u elegantnoj vjenčanici, koju je, dobila na poklon od slavne srpske kreatorke Roksande Ilinčić, dok se princ opredijelio za klasični frak. Zapažena je bila i kuma, švedska princeza Viktorija.

Činodejstvovao je patrijarh srpski Irinej. Služba je bila veličanstvena i ispoštovani su svi srpski običaji. Kada su izgovorili sudbonosno „da”, princeza Danica je zaplakala, a na kraju službe mladenci su od patrijarha na poklon dobili Bibliju.

Ono što su komentarisali gotovo svi prisutni kada su vidjeli princezu Danicu jeste njen stomačić. Po riječima zvanica, ona je u drugom stanju, iako do sada ni princ Filip, ali ni ona, nisu podijelili sa javnošću ovu informaciju.

Nakon crkvenog vjenčanja, zvanice su se uputile u Beli dvor, gdje je upriličen svečani prijem u čast vjenčanja prinčevskog para.

Mladenci su goste dočekali u salonu, uz Orkestar Svetog Đorđa, čiji je Filip pokrovitelj. Ubrzo nakon što su sve zvanice pristigle, prinčevski par je zaigrao tradicionalno srpsko kraljevsko kolo, koje se igralo na dvorovima početkom 20. vijeka. Ovim činom su izazvali pravo oduševljenje među zvanicama, da bi uslijedio i prvi svadbeni ples.

Inače, mladenici su uoči vjenčanja izjavili da će njihovo zavjetovanje pred Bogom biti omaž vjenčanju kralja Aleksandra i kraljice Marije, a poznavaoci kažu da su u tome i uspjeli.

(Alo)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Txt

08.10.2017 15:30

To za stomačić treba da se utvrdi. Ne smiju se dirati prije braka. Ja ja.

ODGOVORITE
Name

AR

08.10.2017 16:15

Dje glavni srbin Milorada Dodik zvani BAJA

Name

Kukic

08.10.2017 16:52

Bolje da mu je dao srpski rijecnik. Sram ga bilo sve jedno djete nasih gasarbatera koji su rodjeni vani govore i srpski a ovaj klempo nista, a vamo bi da nosi titulu princa.

ODGOVORITE
Name

Čokolada

08.10.2017 17:48

Šta ćemo ako bude mali crni princ, mala čokoladica?

ODGOVORITE
Name

Bik Koji Kara

08.10.2017 18:52

Doodo je poslao cestitku,uz izvinjenje zbog drzavnickih poslova i drugih obaveza sto nije prisustvovao ovom cinu.Mlogo mu je zao i za sve krivi odanu mu opoziciju...

Name

Zele

08.10.2017 19:02

Mazgo,ne vrijeđaj naše plemstvo

Name

Jeri

08.10.2017 18:45

DAL NIJE PRINCEZA ZELJKA A PRINC MILE HAHA SVE JE MOGUCE U BIH

ODGOVORITE