Тражим одговорност а не репресију

Власт је направила велике тензије у Републици Српској и сад мора да направи одређене уступке, рекао је српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић за БН ТВ.

Република Српска 06.10.2017 | 11:04
Тражим одговорност а не репресију
„Нека нађу ко је одговоран што је полиција била у Парламенту Српске и нека врате расправу о оставци главног ревизора и извјештај о ревизији на сједницу. Ја их позивам да то учине“, рекао је Иванић и додао:

„Ако је то проблем, онда заиста имамо велики проблем“, јасан је Иванић.

„Концесију мора да направи власт, јер не треба очекивати од опозиције да прихвати све што је било и да то прихвати као нормално, да кад опозиција постави незгодно питање, власт остави са стране и то да се прихвати као нормално,“ каже Иванић и наглашава:

"Сад је на потезу власт, а не опозиција."

„Народна скупштина Републике Српске је мјесто демократије, гдје долазе изабрани посланици. Нигдје на свијету се не појављује полиција са дугим цијевима на засједању посланика. Ништа није било уништено да би се рекло да је у питању сукоб“, каже Иванић.

(БН)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

ВЕТЕРАН

06.10.2017 09:13

Чланови Предсједништва Босне и Херцеговине Младен Иванић, Драган Човић и Бакир Изетбеговић имају укупно три шефа кабинета и чак 15 савјетника. Е , сада то помнозите са 15 плата,плус сви остали троскови кабинета па подвуците црту. Ето вам овога ДЕМАГОГА који годинама демагогију просипа а толики новац вуше од нас. Неће бити више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

06.10.2017 10:14

Узми дигитрон па фино сабери твог милог газду Додика и све његове пијавице па се онда јави

Name

ВРС

06.10.2017 11:15

Њи тројица немају савјетника колико твој тракториста из бакинаца, поклопи се по усима и узивај јос мало у лазима.

Name

за репо послови

06.10.2017 13:56

Пази и једни и други тамо гдје владају тросе као да им је отац оставио паре а не народ. И најгиоре је свакога ко је против СНСД/а сврставати да је за СЗП и обрнуто.

Name

херц

06.10.2017 14:15

Радмановиц и екипа око њега није примала плате,они су се пдрекли плата у корист инвалида и бораца РС.

Name

Патриота

12.10.2017 07:17

А Црнадак пропутовао свијета као министар "оностраних" послова. Шта је то урадио до сада нико не зна. Битно је да порески обвезници плаћају масно његове баханалије.

Name

Сакота

06.10.2017 09:20

У праву си Али ако СЕ одговор власти зели постици силом онда СЕ одговара силом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.10.2017 09:22

Младен Иванић, вјечити функционер још од времена када је као Титов пионир био у извиђачима, у свој трофејни функционерско фотељашки ЦВ није уписао још само функцију предсједника РС. Амбиција постоји, апетит је већи него икад, али је питање да ли ће СДС бити толико луд да ту кандидатуру препусти Иванићу. Он је кандидатуру најавио одавно али индиректно и сада мјерка ко је с друге стране црте да би знао је ли изборна трка зицер или опасност. То би уништило шансе да се СДС бар мало опорави и побољша сопствени парламентарни резултат. Алтернатива Иванићу јесте да убиједи СДС да опет буде кандидат за члана Предсједништва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2017 09:55

ПДП као странка се ту ништа не пита јер су већ годину дана ПДП и Бранислав Бореновић политички таоци фотељско-кадровских акробација које Младен Иванић спроводи на нивоу БиХ. Непотизам у сарајевским кабинетима, јаранске захвалнице, полтрони и послушници су на листи оних које је Иванић удомио на разне нивое, од савјетника, преко директора агенција па све до амбасадора. Иако добар универзитетски професор, добар економиста, Иванић је већ 40 година на разним функцијама и нема више право да икоме прича да је он другачији или да је промјена.

Name

ре Драган

06.10.2017 10:03

Тренутно у СДС-у нема политичара који ће привући гласаче да би добили позицију Предсједника Републике Српске. Ако би случајно у игри био г-дин Босић, пораз би био неминован. Једина особа која би по својим капацитетима могла одговорити изазову је г-дин Тадић, али је у ''завађи'' са странком.

Name

Никола незнановиц..

06.10.2017 09:22

Додикова полиција воска плаценици цувају њега Зеллку и тајкунее затосу плацени.Само они то имају суд свеје њихово зато заједно краду.И дјеле паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прање новца НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо

06.10.2017 09:30

НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо регистриране од стране Новоматица и Милорада Додика са Владимиром Делићем већ девет година перу новац под заштитом институција Републике Српске а нарочито министарства финанција и тамо запосленог Јове Радукића. Требао би Иванићу тражити одговорност и у овом случају јер је директно умјешано министарство финанција и Јово Радукић кога Додик намјерава поставити за главног Ревизора Републике Српске?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2017 11:11

Рачунајући на твоје моралне квалитете, ти си створен за главног ревизора.

Name

Зозон

06.10.2017 09:47

У случају кандидатуре Иванића за предсједника Републике Српске са друге стране ће стајати Игор Радоичић. Неће СНСД ништа случају препуштати јер Радоичић може сваког из опозиције тући са најмање 20 % разлике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

06.10.2017 14:20

Зозон ти си сањар не упуцени у стање грађана РС.Опозиција долази на власт и удара свом снагом на криминал и корупцију.

Name

Ре зозон

06.10.2017 19:18

Хало Зозон овдје Шошон. Иванић је тренутно најзрелији политичар, културан и искрен. Па ако хоћеш искрено он једини заслужује мјесто предсједника РС-а.

Name

Драгутин

06.10.2017 09:48

Најбољи предлог за новог председника Републике Српске је да на њеном челу буде нико други него: ДАРКО МЛАДИЋ,син прослављеног и доказаног патриоте генерала Ратка Младића,његов син би најчасније водио Републику Српску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

06.10.2017 09:54

Опозиција већ десет година уљуљкује јавност тако што потенцира бесмислена питања и проблеме, а у сврху скривања и легализације тешког криминала позиције. Милан Вукелић, Гранд Траде, Бирач, Банке...све се то прикрива отварањем бесмислених афера, питања и проблема...Иванић предњачи у тој причи. Прије пар година Иванић изјављује како би Додик требало да поразмисли о култури политичког дијалога - поред свих набројаних проблема, Иванићу само смета култура његовог дијалога. То је чиста легализација криминала владајуће олигархије и легитимизација њених босова у политичком контексту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћорак

06.10.2017 09:58

Хајде опозицио покажи већ једном своју интелигренцију па смакни лопове са власти. Гузице су вам се претвориле у канте целулита од добрих фотеља и плата.

ОДГОВОРИТЕ