Tražim odgovornost a ne represiju

Vlast je napravila velike tenzije u Republici Srpskoj i sad mora da napravi određene ustupke, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić za BN TV.

Republika Srpska 06.10.2017 | 11:04
Tražim odgovornost a ne represiju
„Neka nađu ko je odgovoran što je policija bila u Parlamentu Srpske i neka vrate raspravu o ostavci glavnog revizora i izvještaj o reviziji na sjednicu. Ja ih pozivam da to učine“, rekao je Ivanić i dodao:

„Ako je to problem, onda zaista imamo veliki problem“, jasan je Ivanić.

„Koncesiju mora da napravi vlast, jer ne treba očekivati od opozicije da prihvati sve što je bilo i da to prihvati kao normalno, da kad opozicija postavi nezgodno pitanje, vlast ostavi sa strane i to da se prihvati kao normalno,“ kaže Ivanić i naglašava:

"Sad je na potezu vlast, a ne opozicija."

„Narodna skupština Republike Srpske je mjesto demokratije, gdje dolaze izabrani poslanici. Nigdje na svijetu se ne pojavljuje policija sa dugim cijevima na zasjedanju poslanika. Ništa nije bilo uništeno da bi se reklo da je u pitanju sukob“, kaže Ivanić.

(BN)

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

VETERAN

06.10.2017 09:13

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, Dragan Čović i Bakir Izetbegović imaju ukupno tri šefa kabineta i čak 15 savjetnika. E , sada to pomnozite sa 15 plata,plus svi ostali troskovi kabineta pa podvucite crtu. Eto vam ovoga DEMAGOGA koji godinama demagogiju prosipa a toliki novac vuše od nas. Neće biti više...

ODGOVORITE
Name

Repo Poslovi

06.10.2017 10:14

Uzmi digitron pa fino saberi tvog milog gazdu Dodika i sve njegove pijavice pa se onda javi

Name

VRS

06.10.2017 11:15

Nji trojica nemaju savjetnika koliko tvoj traktorista iz bakinaca, poklopi se po usima i uzivaj jos malo u lazima.

Name

za repo poslovi

06.10.2017 13:56

Pazi i jedni i drugi tamo gdje vladaju trose kao da im je otac ostavio pare a ne narod. I najgiore je svakoga ko je protiv SNSD/a svrstavati da je za SZP i obrnuto.

Name

herc

06.10.2017 14:15

Radmanovic i ekipa oko njega nije primala plate,oni su se pdrekli plata u korist invalida i boraca RS.

Name

Patriota

12.10.2017 07:17

A Crnadak proputovao svijeta kao ministar "onostranih" poslova. Šta je to uradio do sada niko ne zna. Bitno je da poreski obveznici plaćaju masno njegove bahanalije.

Name

Sakota

06.10.2017 09:20

U pravu si Ali ako SE odgovor vlasti zeli postici silom onda SE odgovara silom

ODGOVORITE
Name

Dragan

06.10.2017 09:22

Mladen Ivanić, vječiti funkcioner još od vremena kada je kao Titov pionir bio u izviđačima, u svoj trofejni funkcionersko foteljaški CV nije upisao još samo funkciju predsjednika RS. Ambicija postoji, apetit je veći nego ikad, ali je pitanje da li će SDS biti toliko lud da tu kandidaturu prepusti Ivaniću. On je kandidaturu najavio odavno ali indirektno i sada mjerka ko je s druge strane crte da bi znao je li izborna trka zicer ili opasnost. To bi uništilo šanse da se SDS bar malo oporavi i poboljša sopstveni parlamentarni rezultat. Alternativa Ivaniću jeste da ubijedi SDS da opet bude kandidat za člana Predsjedništva.

ODGOVORITE
Name

re

06.10.2017 09:55

PDP kao stranka se tu ništa ne pita jer su već godinu dana PDP i Branislav Borenović politički taoci foteljsko-kadrovskih akrobacija koje Mladen Ivanić sprovodi na nivou BiH. Nepotizam u sarajevskim kabinetima, jaranske zahvalnice, poltroni i poslušnici su na listi onih koje je Ivanić udomio na razne nivoe, od savjetnika, preko direktora agencija pa sve do ambasadora. Iako dobar univerzitetski profesor, dobar ekonomista, Ivanić je već 40 godina na raznim funkcijama i nema više pravo da ikome priča da je on drugačiji ili da je promjena.

Name

ре Драган

06.10.2017 10:03

Тренутно у СДС-у нема политичара који ће привући гласаче да би добили позицију Предсједника Републике Српске. Ако би случајно у игри био г-дин Босић, пораз би био неминован. Једина особа која би по својим капацитетима могла одговорити изазову је г-дин Тадић, али је у ''завађи'' са странком.

Name

Nikola neznanovic..

06.10.2017 09:22

Dodikova policija voska placenici cuvaju njega Zellku i tajkunee zatosu placeni.Samo oni to imaju sud sveje njihovo zato zajedno kradu.I djele pare.

ODGOVORITE
Name

Pranje novca NOVO RS doo i RSA GAMING Doo

06.10.2017 09:30

NOVO RS doo i RSA GAMING Doo registrirane od strane Novomatica i Milorada Dodika sa Vladimirom Delićem već devet godina peru novac pod zaštitom institucija Republike Srpske a naročito ministarstva financija i tamo zaposlenog Jove Radukića. Trebao bi Ivaniću tražiti odgovornost i u ovom slučaju jer je direktno umješano ministarstvo financija i Jovo Radukić koga Dodik namjerava postaviti za glavnog Revizora Republike Srpske?

ODGOVORITE
Name

re

06.10.2017 11:11

Računajući na tvoje moralne kvalitete, ti si stvoren za glavnog revizora.

Name

Zozon

06.10.2017 09:47

U slučaju kandidature Ivanića za predsjednika Republike Srpske sa druge strane će stajati Igor Radoičić. Neće SNSD ništa slučaju prepuštati jer Radoičić može svakog iz opozicije tući sa najmanje 20 % razlike.

ODGOVORITE
Name

TB

06.10.2017 14:20

Zozon ti si sanjar ne upuceni u stanje građana RS.Opozicija dolazi na vlast i udara svom snagom na kriminal i korupciju.

Name

Re zozon

06.10.2017 19:18

Halo Zozon ovdje Šošon. Ivanić je trenutno najzreliji političar, kulturan i iskren. Pa ako hoćeš iskreno on jedini zaslužuje mjesto predsjednika RS-a.

Name

Dragutin

06.10.2017 09:48

Najbolji predlog za novog predsednika Republike Srpske je da na njenom čelu bude niko drugi nego: DARKO MLADIĆ,sin proslavljenog i dokazanog patriote generala Ratka Mladića,njegov sin bi najčasnije vodio Republiku Srpsku!!!

ODGOVORITE
Name

xyz

06.10.2017 09:54

Opozicija već deset godina uljuljkuje javnost tako što potencira besmislena pitanja i probleme, a u svrhu skrivanja i legalizacije teškog kriminala pozicije. Milan Vukelić, Grand Trade, Birač, Banke...sve se to prikriva otvaranjem besmislenih afera, pitanja i problema...Ivanić prednjači u toj priči. Prije par godina Ivanić izjavljuje kako bi Dodik trebalo da porazmisli o kulturi političkog dijaloga - pored svih nabrojanih problema, Ivaniću samo smeta kultura njegovog dijaloga. To je čista legalizacija kriminala vladajuće oligarhije i legitimizacija njenih bosova u političkom kontekstu.

ODGOVORITE
Name

Ćorak

06.10.2017 09:58

Hajde opozicio pokaži već jednom svoju inteligrenciju pa smakni lopove sa vlasti. Guzice su vam se pretvorile u kante celulita od dobrih fotelja i plata.

ODGOVORITE